2010.02.08.@ 14.02

Sony Ericsson Aspen – A lelkiismeretes üzlettárs

A Sony Ericsson új üzleti mobiltelefonja a rengeteg hasznos funkció mellett valódi zöld szívet takar. Ismerd meg, és nélkülözhetetlenné válik!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A nagysikerű Sony Ericsson GreenHeart portfólió legújabb darabja, a Sony Ericsson Aspen egyszerre foglalja magában az egyszerű multi-tasking lehetőségét, az érintőképernyő élményét és a valódi QWERTY billentyűzetet. Szervezd és illeszd egymáshoz a különféle paneleket, amelyeket akár naponta többször is cserélhetsz, de használhatod a Slide View-t is a gyakran használt alkalmazások gyors eléréséhez.

A Sony Ericsson Aspennel egyszerűen megtekintheted és szerkesztheted az irodai fájlokat az érintőképernyős vezérlés segítségével, vagy akár egyetlen kattintással kapcsolódhatsz az internethez. A QWERTY billentyűzettel pedig a gépelés gyors és könnyű. Az egyszerű e-mail rendszer bárhol az üzenetküldés és –fogadás legjobb élményét biztosítja. A telefonon tárolt tartalmak biztonságáról a Microsoft MyPhone service gondoskodik, amely automatikusan kitöröl minden adatot, ha a készüléket ellopják, vagy elveszted.

Ez a kis készülék hatékony irodai alkalmazásokkal rendelkezik, ám nem minden a munkáról szól! A kikapcsolódáshoz itt vannak a Media Browser és a PlayNow alkalmazások, a közösségi oldalakra való egyszerű csatlakozás, és a médiafájlok is könnyen elérhetővé válnak. Külön élvezetet nyújtanak az a-GPS és a Google Maps, de készíthetsz képeket a 3,2 megapixeles kamerával is!

Fotó: Sony Ericsson

Kapcsolódó cikkek:

Örökítsd meg a világot HD minőségben!

Gyönyörű és praktikus: az új fehér MacBook

Egyszerű és nagyszerű: az LG legújabb érintőképernyős mobiltelefonja

Érintéssel varázsol el az új Apple Magic Mouse!

Címkék: aspen ericsson lelkiismeretes sony üzlettárs

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend