2010.02.11.@ 15.02

Látogass el a Ghymes együttes ünnepi koncertjeire!

A „Magyar Örökség” kitüntető címet viselőlő Ghymes ünnepi koncertsorozatra készül. Hazánk egyik legsikeresebb világzenei produkciója Győrben (Városi Egyetemi Csarnok), Budapesten (Papp László Budapest Sportaréna) és Debrecenben (Főnix Csarnok) ad nagykoncertet a nemzeti ünnep előtt tisztelegve.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Mellettük neves vendégművészek – Keresztes Ildikó, Dörner György és Trill Zsolt színművészek -, kórus, valamint Budapesten Zsuráfszky Zoltán és a Honvéd Táncszínház teszik még színesebbé a produkciót.   
 
A Ghymest zenéje hat az értelemre, az érzelmekre és az érzékekre. A zene, amely mélyről jön és erőt ad. Az együttes vallja, hogy az abban a pillanatban megszólaló élő muzsika energiája, varázsa a feltétele és záloga sikereinek. A 27 éves Ghymes dalaira az a már jól ismert, sajátos stílus jellemző, melynek meghatározója Szarka Tamás zenéje és irodalmi értékű szövegvilága, melyet Szarka Gyula népzenei alapú szerzői muzsikája egészít ki.
 
Ünnepi előadások:
 
2010. március 13. Győr – Városi Egyetemi Csarnok
Vendégek: Keresztes Ildikó, Dörner György, KÉZFOGÁS kórus
 
2010. március 14. Budapest – Papp László Budapest Sportaréna
Vendégek: Keresztes Ildikó, Dörner György, Zsuráfszky Zoltán és a Honvéd Táncszínház, Hunyadi János Általános Iskola Nagykórusa
 
2010. március 15. Debrecen – Főnix Csarnok
Vendégek: Keresztes Ildikó, Trill Zsolt, a debreceni Csokonai Színház színművésze, Bányai Júlia Általános Iskola Lautitia gyermekkara
 
A Ghymes együttes:
 
Szarka Tamás – ének, hegedű, gitárok, koboz
Szarka Gyula – ének, gitár,basszusgitár, bőgő
Jelasity Péter – szoprán- és altszaxofon, fuvola
Jász András – szaxofon
Nagy Szabolcs – szintetizátor, nagydob
Kún Csaba – szintetizátor
Lau János – dobok
 
További információ: www.ghymes.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend