2010.02.12.@ 15.02

Valentin-hétvége a VAM Designban

Ha egy laza, kellemes Valentin-napot szeretnél eltölteni pároddal úgy, hogy ki is mozdultok otthonról, akkor látogassatok el a VAM Design Centerbe, ahol különböző érdekes programok várnak titeket a szerelem jegyében!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A 2010. február 12-13-14. –én, 10-19 óra között megrendezésre kerülő Valentin Hétvége nevű rendezvény keretein belül számtalan színes program várja a látogatókat. Sor kerül egy nagyszabású virágkiállításra és -vásárra, a szerelemhez kapcsolódó virágkompozíciókat a Magyar Virágkötők Szakmai Egyesületének legjobb virágkötői készítik el. A kiállításra negyven kompozíció készül, melyek a ház több pontján gyönyörködtetik a látogatókat, és betöltik a VAM Design első emeleti látványos kiállítótermét. A kiállítás mellett sor kerül ajándékvásárra is, a színpad mögött pedig felállításra kerül a szerelmesek üzenőfala, ahol sms-t tudnak küldeni egymásnak a párok. A hétvégét színes programelemek kísérik, úgy mint a szerelmesek jósdája, és a ”házasságkötés”. Az átriumban egy nagy színpadon színvonalas koncertekre is sor kerül.

Programok:

Február 12.: Erox Martini
Tímár Sára: Tavaszi virágének
Divatbemutató

Február 13.: Groovy, Fábián Juli és Sárik Péter
Divatbemutató

Február 14.: Groovy, Myrtill duó
 

Esti programok:

Péntek este, 12-én Jazzy Valentin Party, sztárvendég: Éliás Jr. Duó

Szombat este, 13-án Valentin Partyn vehetsz részt Radnai Péterrel, a Playboy főszerkesztőjével, a sztárvendég Erox Martini.
 

Címkék: designban valentin-hétvége

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend