2010.02.16.@ 14.02

Tökéletes mestermű arannyal és gyémántokkal: Motorola AURA Diamond Edition

Magyarországra is megérkezett az AURA Diamond Edition, az AURA kollekció legújabb és legragyogóbb darabja. A gyémántokkal ékesített készüléket először élőben a budapesti Operabálon csodálhatják meg a vendégek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Motorola bemutatja az AURA Diamond kiadását, melyet 18 karátos aranybevonat, 34 valódi gyémánt és zafír-kristály lencse tesz az AURA kollekció legragyogóbb darabjává. Az AURA Diamond telefonban egyesül az AURA védjegyének számító hibátlan kivitelezés a drágakövek és nemesfémek iránti elkötelezettséggel; így jön létre egy igazán elegáns készülék.

A 18 karátos arannyal bevont készülék kijelzője körül 30 ragyogó, klasszikus csiszolású gyémánt helyezkedik el. A krémkávé színű, aluminium billentyűzet középpontja a tömör, 18 karátos arany navigációs gomb. A gomb körül iránytű elrendezésben további 4 csillogó gyémánt kapott helyet.

A mobiltelefon tökéletesen kerek kijelzőjét 62 karátos zafír-kristály lencse védi – ez az egyik legkarcálóbb anyag a földön. A készülékház luxus óráknál használt védőbevonatot kapott, így az AURA Diamond kiadása egyszerre sugall szépséget és erőt.
 
Mint az AURA kollekció valamennyi darabja, a gyémántokkal ékesített készülék is a kézművesség csúcsa. A kézzel összeszerelt telefon kör alakú kijelzője 16 millió ragyogó színt, 300 dpi felbontással képes megjeleníteni. A nagyszerű formaterv mögött műszaki precizitás és a mechanikai tökéletesség is rejlik; erre a svájci gyártású csapágyak és több mint 700 felhasznált alkatrész a garancia.
 
Megjelenés:   
A Motorola AURA Diamond Edition megjelenése: 2010. február

Kapható:
Hivatalos Motorola Szakbolt. www.motoker.hu
Caprice Exkluzív Ékszerüzletek: www.caprice.co.hu
 
Fotó: Motorola
 
Kapcsolódó cikkek:
 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend