2010.02.19.@ 14.02

Ne félj változtatni!

Párkapcsolati önsegítés, vagy az egész életedre kiterjedő változtatás? Az alábbi két kötetben mind a kettőt megtalálhatod!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Steve Andreas, Charles Faulkner: NLP – A változás te magad légy (Nyitott Könyvműhely Kiadó)
 
Ez a könyv meg fogja változtatni az életedet. Ez egészen biztos. A mi életünket ugyanis már megváltoztatta. Ez a "mi" az NLP Comprehensive trénereit és tanácsadóit jelenti, akik már több évtizede segítenek az embereknek elérni és használni saját korlátlan, belső erőforrásaikat.

A könyv szerkesztői, Steve Andreas és Charles Faulkner összegyűjtötték az NLP Comprehensive gazdag tapasztalatait és a leghatékonyabb gyakorlatokat közérthető stílusban ismertetik, hogy azokat bárki akár egyedül is eredményesen elvégezhesse. Példáik olyan változásokat mutatnak be, amelyek hús-vér emberekkel történtek meg. Számos esetben csak annyi időre volt szükség e változások eléréséhez, amennyi alatt egy-egy beszámolót elolvasol. Ezek az átalakulások konkrét és elsajátítható technikák alkalmazásának az eredményei. Ha nemcsak elolvasod, hanem végig is csinálod őket, te is rájöhetsz arra, hogy mi a küldetésed, és arra is, hogyan tudod teljesíteni.

 
Dina McMillan: De hiszen azt mondja, hogy szeret! – Vagy csak uralkodni akar? (Nyitott Könyvműhely Kiadó)
 
A kötet nem szokványos önsegítő könyv. A legtöbb könyv, amely rossz kapcsolatban élő nőknek szól, akkor akar segíteni, amikor már túl késő. Akkor, amikor a nő már érzelmileg, anyagilag és praktikus dolgokban is függ a neki fájdalmat okozó férfitól, már alacsony az önértékelése, és hozzászokott ahhoz, hogy a párja szabja meg, mit csináljon.
Ez a könyv abban segíti a nőket, hogy elkerüljék a bántalmazó kapcsolatokat. Rávilágít azokra a jelekre, amelyekről bármely nő idejekorán felismerheti az őt manipulálni akaró férfit, még mielőtt lefeküdt vagy összeköltözött volna vele, feleségül ment volna hozzá, vagy gyereket szült volna neki. Ha pedig mégis túl lenne ezeken a lépéseken, könnyebben kiléphet a kapcsolatból, ha időben alaposan kiismeri bántalmazója módszereit.
Rendhagyó a könyv abban is, hogy két különböző "hangon" szól. A könyv jobb oldalán a szerző saját nevében mutatja be a bántalmazó férfiak manipulációit, és ad tanácsokat nőknek arról, miként tudják megvédeni magukat. A könyv bal oldalán bántalmazó férfiaknak szóló használati utasítás olvasható, egy elképzelt, tapasztalt bántalmazó tollából. Mire a könyv végére ér, nem kell többé találgatnia az olvasónak: tudni fogja, vajon manipulálni akarja-e őt partnere.
 
 
Kapcsolódó cikkek:
 
 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend