2010.02.22.@ 15.02

Pál Utcai Fiúk koncert a Corvintetőn!

A PUF zenekar – jelenlegi felállás szerint: Leskovics Gábor, Potondi Anikó, Molnár Balázs, Farkas Zoltán, Varga László – megjárta a hazai könnyűzenei élet hegycsúcsait és mély, koszos pincéit, kapott kitüntetést és pofonokat, ám ma is itt van, sőt köszöni szépen, jól van – ezúttal a Corvintetőn lép fel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az 1983-ban alakult Pál Utcai Fiúk egy szigetszentmiklósi garázssorról kezdte menetelését a hazai zenei underground világba. A legendássá vált 1985-87-es, kézzel másolt kazettákon terjesztett demo országosan ismertté tette a Pál Utcai Fiúkat, nem volt meglepő, hogy első hivatalos lemezük megjelenésekor (Ha jön az álom…) már minden rajongó betéve tudta a dalok szövegeit. Ezután sorban következtek a lemezek: A Bál, A nagy rohanás, Szerelemharc, a PUF pedig 1993-ra megtöltötte a Sportcsarnokot is, kvázi sztárzenekarrá vált, ami kisebb identitási válságot okozott; majd némi tépelődés után a rivaldafényből visszatért a bensőségesebb klubok világába. Bár Lecsóék ezekben az években koncerteztek ugyan, de az új lemez sokáig váratott magára.

A zenekar teljesen új arcát mutatta meg 2000-ben, amikor hét évi csönd után megjelent a Ha jön az élet… album, amellyel nem csak a közönség, de a szakmai sajtó figyelmét is kivívták. Ebben az új korszakban a csapat egyre több koncertet adott, majd 2008-ban újabb kiváló albumot (Legelő) jelentett meg. A zenekar első kettő, népszerűségét megalapozó nagylemeze (Ha jön az álom…, A Bál) hosszú ideig hiánycikknek számított, ezért nemrégiben, 2009-ben a Megadó Kiadó segítségével ismét megjelent, mely a koncerten természetesen megvásárolható.
 
Időpont: 2010. február 25. 21.00
Helyszín: Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából)
Fellépő: Puhító-koncert, PÁL UTCAI FIÚK, DJ Gomes
Stílus: alternative
Jegyár: 800,- Ft, jegyelővétel nyitvatartási időben 20.00-tól a ruhatár mellett található Égbolt butikban

További információ: www.corvinteto.hu
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend