2010.02.23.@ 15.02

Csikó Szabolcs is fellép a Presidance Company legújabb előadásaiban!

Csikó Szabolcsot az RTL Klub Csillag születik című műsorának döntős versenyzőjét december végén szerződtette a Presidance Company.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Varga László Ádám a Presidance Company producere a Csillag születik döntőjének élő műsorában nyújtotta át a tánccsoport szerződését a fiatal tehetségnek.
 
Szabolcs 12 évesen kezdett el táncolni: társastáncot, majd néptáncot választott. Két év után kevésnek találta a csoportban tanultakat, az internetről kezdett koreográfiákat elsajátítani. Leginkább a cigány táncokhoz vonzódik.
 
Az ifjú titán imádja az energikus, színvonalas produkciókat, szereti megmutatni, mire képes egy modern elemeket is bevető néptáncos. Csikó Szabi a Presidanceközösségébenminden tekintetben nagy segítségre talált: a tánccsoport összes tagja, de kiváltképp Vári Bertalan koreográfus, rendező és Nagy Tamás a Nox volt frontembere, a Presidance co-producere csiszolják tánctudását, árnyalják koreográfiáját. A tapasztalt mesterek nemcsak szakmailag, hanem lelkileg is erősítik a nagydorogi tehetséget.
 
Csikó Szabolcs nem fél a kihívásoktól: januárban Budapestre költözött, felvételt nyert a Táncművészeti Főiskolára, naponta próbál a Presidance tagjaként, szívja magába a tudást.
Csikó Szabinak minden álma valóra vált a Presidance szerződésével – sokkal biztosabbnak látja a jövőjét egy profi, elismert, nemzetközi hírű táncegyüttessel.
 
„Bár a döntőt nem nyertem meg, mégis sokat kaptam. A Presidance tagjaként lehetőségem lesz mindent megtanulni a táncról, és támogatni a szüleimet. Számomra ezek a legfontosabbak." – nyilatkozta a fiatal táncos.  
 
A Presidance Company legközelebbi fellépésein – 2010. március 6., március 21. 19:00 Hungarythm, Millenáris Teátrum – már Csikó Szabolcs is bemutathatja tudását.
A Presidance februári fellépésén kibővül a látványvilág: láng show, tripla ledfal, pirotechnikai elemek teszik még izgalmasabbá az előadást.
 
További információ:www.presidance.com

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend