2010.02.24.@ 14.02

Hogyan változtassuk a hétköznapi életet rendkívüli élménnyé?

Akár anyagiakban, akár lelkiekben akarsz gazdagodni, az alábbi két könyv a segítségedre lehet ebben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Neale Donald Walsch: Istennél is boldogabban – Hogyan változtassuk a hétköznapi életet rendkívüli élménnyé? (Édesvíz Kiadó)
 
A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy az élet a boldogságról szól. Azt gondolják, hogy inkább valamiféle óriási megmérettetés, kihívás. Ám csak azért van részük olyan sok bánatban, kínban és gyötrelemben, mert nem értik az igazi kapcsolat lényegét Istennel, és nem értik, hogyan működik ez az életükben. Walsch ezt boncolgatja könyvében.

Szól a Vonzás Törvényéről, miszerint az egyén képes megteremteni a saját valóságát pusztán a pozitív gondolkodás és a megfeszített akarat segítségével. Arra A Titok kapcsán sokak által vitatott kérdésre keresi a választ, hogy ha mi, emberek bármit el tudunk érni a saját erőnkből, vajon mi haszna van egy nálunk nagyobb hatalomnak? Mi az értelme? Mi a célja? Mi Isten szerepe az Egyéni Teremtés Folyamatában?

 
A könyv részletesen leírja a Megtestesülés Mechanizmusának működését s az azt támogató alapelveket. Végül, ha követjük a Walsch által ajánlott tizenhét lépést, boldogabbak lehetünk még Istennél is. Ám ez a boldogság nem öncélú, hanem másokra, embertársainkra összpontosít. A Vonzás Törvénye eszköz, amely akkor a leghatékonyabb, ha arra használják, amire való, vagyis hogy mindenkinek, akihez közünk van, és saját magunknak – ebben a sorrendben- boldog, békés és örömteli életet teremtsen. Az a célja, hogy ne az Ént, hanem a másik embert emelje fel és gyarapítsa – hiszen az Én csak így tud felemelkedni és kiteljesedni.
 
Thomas Pauley, Penelope Pauley: Váltsd valóra legvadabb álmaidat! (Édesvíz Kiadó)
 
"Ez a módszer nemcsak arról szól, hogyan szerezzük meg a legdivatosabb cipőt vagy a dombon álló házat. Megváltoztatta a kapcsolatomat a barátaimmal, jobbá tette a házasságomat, és főleg az önmagamhoz fűződő viszonyomat. Ma már ismerem az álmaimat, és meg is élem azokat." (Penelope Pauley)

Apa és lánya osztja meg velünk a történetét. A könyvben kifejtett egyszerű módszer annyira hatékony, hogy a családot a második csődből lendítette át egy gazdag és boldog életbe… Gyakorlatilag egyik napról a másikra.

– Mivel érhetsz el sikert?
– Hogyan lehetsz milliomos?
– Miként növekedhet hirtelen, nagymértékben és tartósan a bevételed?
– Miért van az, hogy a túl sok erőfeszítés pont fordítva sül el?
 
Kapcsolódó cikkek:
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend