Trendek és divatok mindenkinek – jön a Lakástrend kiállítás!

A Max City bemutatja a 13. Lakástrend és Design Kiállítást a Műcsarnokban, 2010. március 4 – március 7-ig.

Az idei 13. Lakástrend és Design Kiállítás a frissesség, a lendület, a megújulás jegyében mutatja be a jövő bútor és design trendjeit. Itt a helye mindenkinek, aki trendben akar maradni, legyen az lakberendező, belsőépítész, vagy éppen az új irányokra nyitott nagyközönség.

Az idei trendek:
 
MANGA – Tarantino filmjeinek és a japán animáció színes világának megidézője
FILM NOIR
– a stílusra jellemző sötét, érzéki, monokróm hangulattal (Fritz Lang vagy Hitchcock megőrülne érte)
GRANNY
– Miss Marple világát kelti életre csipkékkel, levendulaillattal
SHOWTIME
– mindhalálig show, dzsessz, flitter és boa minden mennyiségben

A rendezvény gazdag eseménysorozatában a „madeinhungary” szekcióban kapnak kiemelt helyet a magyar formatervezők és iparművészek munkái. A 13. Lakástrend és Design Kiállítás újdonsága, hogy szakmai partnerként részt vesz benne az eredeti ötleteiről ismert Werk Akadémia, melynek hallgatói és tanárai adnak képet a legújabb enteriőr trendekről.
 
A szombat este a divaté. Egy szokatlan szombat esti divatőrület – a Rolling Tones – keretében Lang Szonja, az Akadémia külföldről hazatért fiatal és sikeres divattervező tanára újszerű módon kapcsolja össze a divatot és az enteriőrstylingot. Konsanszky Dóra bemutatja tavaszi kollekcióját, és a KREA divatiskola tervezői is egy különleges workshoppal várják a látogatókat. A szombat estét az Our Fashion online divatmagazin modellversenye és fergeteges fashion partyja zárja.
 
A kiállítás több progresszív akciónak is helyt ad. A Fiatal Urbanisták a Király utca –Dizájn utca kezdeményezés keretében egy szokatlan virágültető ökoprogramba vonjákbe a látogatókat, akiket a Király utca üzletei, éttermei aznap hosszított nyitvatartással, számtalan kedvezménnyel és egy pohár teával várnak. Akik pedig még nem tudják, hogyan rendezzék be lakásukat, egy rendhagyó szombati Rapid Randi programon izgalmas ötleteket kaphatnak.
A kiállítás helyszínén kerül megrendezésre március 5-én, pénteken a hazai divatszakma nagy összejövetele, a zártkörű Backstageparty 2010. Borzongató és bizarr performanszának létrehozói: Norman Gábor, aki már egy évtizede dolgozik Los Angelesben filmek és show-k production designereként, Kemenesi Tünde művészeti vezető és Lakatos Márk stylist. Az exkluzív társasági esemény meghívott vendégei a modellvilág híresés elismert képviselői, vezető divattervezők, divatfotósok, stylistok, sminkesek, fodrászok, trendeket meghatározó hírességek és újságírók.

További információ: www.lakastrend.hu

Még több

weekend