2010.02.25.@ 15.02

Bulizz az Életért – bulizz Haitiért!

Február végétől egy új jótevő sorozat veszi kezdetét. A Haitit ért súlyos földrengések után számos állam, többek között hazánk is az ország segítségére sietett – mentés, ellátás a helyszínen, rommá dőlt épületek között. A Magyar Baptista Szeretetszolgálat és a Rescue24 Különleges Mentőcsapat az ott élő rászoruló gyermekeknek árvaházat, iskolát valamint kórházat épít Haitiben. A kórházat magyar orvosok vezetésével és szakmai felügyeletével legalább öt éven keresztül fogják üzemeltetni, ezzel is támogatva az ott élőket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Bulizz az Életért! jótékonysági mozgalom első akcióját február 27-én a Gödör klubban tartja, a helyszínen adománygyűjtő dobozokat fogunk kihelyezni, hogy támogathassuk a missziót és a Rescue24 Különleges Mentőegység munkáját. A felajánlások útja folyamatos és részletes beszámolók segítségével követhető, készülő honlapunkon minden résztvevő partner, támogató fel lesz tüntetve természetesen a helyszínekkel, eseményekkel és időpontokkal együtt.
 
A márciusi folytatás a Merlinben, a Dürer-kertben, az A38-on és a Corvintetőn várható, áprilisban pedig a Föld Napján a West-Balkánban. Gyere el és járulj hozzá te is egy téglával, hogy a terv valóra válhasson! Bulizzunk az Életért!
 
GÖDÖR február 27. szombat
Roots and Routes bemutatkozás: Eat Me!, The Carbonfools, Anakronik Electro Orkestra (FR), DJ Onoff
 
MERLIN március 3. szerda
Fellépők: Metrosection, Irie Maffia, Ludmilla
 
DÜRER KERT március 13. szombat
NOISE NIGHT LIFE VOL 7.
 
A38 március (egyeztetés alatt)
 
CORVINTETŐ március-április (egyeztetés alatt)
 
WEST-BALKÁN április 22. csütörtök
Föld Napja: Les Touffes Kretiennes, Ludditák
 
További helyszínek: KIADÓ KOCSMA, SZÓDA
Címkék: bulizz életért haitiért!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend