2010.03.05.@ 14.03

Tedd az életedet varázslatosabbá a tündérek segítségével!

Doreen Virtue jóskártyáit már jól ismerjük. Ha vonzódsz az ezotériához, és szereted a sorsodat a kártyákból megismerni, akkor ez a gyönyörűen illusztrált kártya jó szolgálatot tehet neked!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Doreen Virtue: A tündérek mágikus üzenetei – Jóskártya (Édesvíz Kiadó)

Ez a mágikus üzeneteket közvetítő jóskártya-csomag egyaránt alkalmas kezdők és tapasztaltabb jóskártyahasználók számára is. A tündérek kedves természeti angyalok, akik nagyon közel állnak a földhöz, és ezért kiválóan gyógyítanak, és segítenek az olyan mindennapi aggodalmak esetén, amelyek a kapcsolatokra az egészségre és a pénzügyekre vonatkoznak. Minden egyes lapon egy káprázatos tündérfestmény és egy neked szóló üzenet vagy válasz szerepel. Minden festmény és üzenet szólhat gyerekekhez és felnőttekhez egyaránt. Az útmutató végigkíséri az olvasót az önmagának vagy másoknak adott jóskártya értelmezés lépésein, és vázolja az egyes lapokhoz tartozó bővebb jelentéseket is.

Tündérek mindenütt vannak! Ott vannak a kertedben, a parkban, a kedvenc állatod mellett, és mindenütt, ahol virágok nőnek. Mivel a tündérek nagyon közel vannak a Földhöz, gyakorlatias tanácsokat és segítséget nyújtanak az olyan hétköznapi ügyekben, mint például a kapcsolatok, az egészség, a pénzügyek stb. A tündérek tudják, hogyan kell dolgozni a bolygó energiáival biztonságos, szeretetteljes és varázslatos módon!

 
Azonban ezeket az éteri lényeket néha félreértik. Bár a tündérek Isten szeretetteljes, jóakaratú teremtményei, rendelkeznek egóval (éppen úgy, mint az emberek); és ennek eredményeként a tündérek és az emberek esetleg könnyen ítélkeznek. De az emberektől eltérően a tündérek ítéletei egyértelműek: azoknak az embereknek segítenek, akik kedvesen bánnak a környezettel és az állatokkal, azoktól pedig megtagadják a segítséget és a kommunikációt, akik rosszul bánnak a bolygóval vagy annak lakóival.
A tündérek nem azt várják tőled, hogy tökéletesen újrahasznosíts mindent vagy maximálisan környezetvédő légy – egyszerűen csak azt kívánják, hogy próbálj meg minden tőled telhetőt. Ha megteszed, akkor a tündérek mindent megtesznek azért, hogy segítsenek neked. És a segítségük megbízható, biztonságos és nagyon varázslatos!
Ez a jóskártya-csomag segíteni fog abban, hogy meghalld a tündérek üzenetét, és szorosabb kapcsolatot köss ezekkel a gyönyörű természeti angyalokkal. Ez a jóskártya-csomag kezdőknek és tapasztalt jóskártya-használóknak egyaránt szól.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend