2010.03.05.@ 15.03

Új komédia a Centrál Színházban!

A Centrál Színház március 12-én mutatja be Szigarjev Guppi című komédiáját Kiss Csaba rendezésében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szigarjev neve nem ismeretlen a hazai nézők számára, elég csak a Katona József Színház Fekete tej című előadását említeni, ami néhány éve nagy sikert aratott. Az orosz szerző Guppi című darabja a klasszikus francia bohózat mintájára megírt, már-már abszurdba forduló komédia.
 
A darab főszereplője Tamara, aki húsz év házasság után egy nap – miközben férje dolgozik – egy vadidegen férfit visz fel a közös lakásukba. A titkos találkán két bumfordian bájos ember közelít egymás felé, ám a legváratlanabb pillanatban felbukkan a férj. Az in flagranti után semmi nem maradhat ugyanúgy, ahogy korábban volt, de lassan az is kiderül, hogy semmi nem az aminek látszik…
 
Kiss Csaba korábbi előadása, A szerelmes hal két éve fut kamaraszínpadunkon. A rendező ezúttal is Györgyi Annával és Bán Jánossal dolgozik együtt, akikhez harmadikként (a dölyfös férj szerepében) Csuja Imre csatlakozik.
 
A Guppi igazi színészdarab, hiszen miközben a szerepek lehetőséget teremtenek az önfeledt bohóckodásra, a szereplőknek lehetősége van, hogy egy megromlott házasság, és egy rosszul sikerült románc szívfacsaró szomorúságát is megjeleníthessék.
 
Nem véletlen, hogy Kiss Csaba szerint a darab műfaji meghatározása: komédia vagy tragédia, vagy komédia.
 
Bemutató: március 12. péntek 19 óra
 
További információ: www.centralszinhaz.hu

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend