2010.03.11.@ 15.03

Test és lélek egyensúlya – a kínai gyógyító konyha

Napjainkban egyre nagyobb szükség van arra, hogy ismerjük és értékeljük mindennapi ételeink gyógyerejét és azokat a főzési technikákat, amelyekkel egészségesebbé válhatunk mind testileg, mind lelkileg.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az öt elem tana szerint minden egyes elemhez – Föld, Víz, Tűz, Fém és Fa – tartozik egy-egy íz (sós, édes, savanyú, keserű vagy csípős) és egy vagy több testben futó energiapálya. Így sok minden leszűrhető abból szervezeted működését illetően is, hogy mit jelent, ha éppen sós vagy édes ízt kívánsz gyakrabban.

Ügyelnünk kell arra, hogy a különböző ízek aránya harmonikus legyen mindennapi táplálkozásunkban – így energiapályáink hatékonyan működnek majd, és szervezetünk működése is kiegyensúlyozott lesz.

A Makifood Főzőiskola tanfolyamán az öt elem tanára és a kínai gyógyító konyhára alapozva olyan izgalmas receptekkel és elkészítési módokkal ismerkedhetsz meg, amelyek segítségével megőrizheted tested és lelked harmóniáját.

A főzőiskola vezetője, Chef Maki Stevenson szakmai irányítása alatt a tanfolyamot Poór Balázs tartja, a Kínai Orvosi Kamara tagja, képzett séf, szakterülete a kínai és európai gyógyító konyha.

A kurzus tervezett menüje:

Szecsuani zöldséges rétes balzsamos-juharszirupos mártással
Póréhagymás sárgarépakrémleves metélőhagymával
Erdei gombás sült tészta szójaszósszal
Tavaszi saláta mungóbabcsírával, rizsecettel
Vaníliás–kardamomos gyümölcsrizs karobos csokimártással

A tanfolyam március 24-én 18-21 óráig tart. Jelentkezz gyorsan, mert már csak néhány férőhely van!

Helyszín:
1137 Budapest, Radnóti Miklós utca 26.

Bővebb infó: www.makifood.com

Címkék: egyensúlya gyógyító kínai konyha lélek test

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend