2010.03.17.@ 15.03

Cinetrip Switch & Glitch Party március 20-án!

A digitális átállás alkalmával a Cinetrip házi látványcsapata, a Skylab a Tele-Vision partihoz hasonlóan egy újabb ideiglenes, amorf, sok tízezernyi pixeles vizuális csatornát létesít. Az eredmény egy hamisítatlan Cinetrip esemény, ahol a vizet képi interferenciák és szuperaktuál DJ-k generálta hangfrekvenciák pótolják.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az est fénypontja a most debütáló, misztikus ködbe burkolózó, magukat közel-keletinek valló, mégis páneurópai tech house cukrásznak született Biscuit Reality duó. Történetük közös élelmiszeripari múltjuktól indult, mostanra pedig külföldi kiadók versengenek abszurd-csavarodású zenéikért. Asszonyaik sütimérgezés miatt menekülőre fogták, azóta közös a kecó, közös a cél is: betörni a fősodorba! Nagyszerű debütálásuk édesen fonódik össze a Cinetripekről már ismert pixelmilliókat összevillogó Skylabbel. Megnézzük mi sül ki belőle…
 
Közös kiadási pont a magyar Chi lemezkiadó, ahol a másik kettős, a Headshotboyz is megjelenik. Sikervárományos, bolondos brigád az övék, kedvenc terepük pedig a kattant house zene.
 
Márciusban, az idei Miami Winter Music Conference-en tartják a premierjét a The Electro Wars című amerikai dokumentumfilmnek, amelynek főcímzenéjét a magyar Tits & Clits komponálta. A srácok a saját lemezeken túl keresett remixerek is, hamarosan jön egy Neo átdolgozásuk! Az est során elhangzik a zajos sikerű Clits Atya, Tits Atya, Vénusz nővér és a PARTY PÁTER szilveszteri Rave Miséjének újabb, az alkalomhoz finom-igazított epizódja. Lélekmentés, vallási extázis, távgyógyítás! Kezeket a képernyőre!
 
Felvezetésben jeles a számolásból sportot űző Girls & Mathematics trió, akik egy fura póló köré épülő hype-marketinggel kerültek be a köztudatba, majd sorozatos titkos irodai-, városligeti és szocreál balatoni piknikekkel tartották izgalomban a kreatívosokat. Búgatós zenét fűznek végtelen szettekbe, a lányok nagy örömére.
 
2010.03.20. szombat , 22.00-04.00
Millenáris „B” Épület
II. Fény u. 20-22.
Belépő: 2000 Ft
Jegyek kaphatók a Millenárison. Jegyfoglalás: +36 1 438 5312

További információ: www.cinetrip.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend

Ezek lesznek a tél legmenőbb frizurái

Ezek lesznek a tél legmenőbb frizurái

A hűvösebb hónapokról pont nem a trendi lobonc jut eszedbe? Akkor olvass tovább, és azonnal megváltozik a véleményed!