2010.03.18.@ 15.03

Mesterkurzus március 26-án: Gondolataink teremtő és pusztító ereje

Március 26-án Mesterkurzus Pódium lesz Müller Péterrel és Dr. Kádár Annamáriával!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

– Képes vagy megváltoztatni gondolataid és érzéseid segítségével a sorsodat?
– Miként használd tudatosabban azt a teremtőerőt, amellyel eddig öntudatlanul építetted és pusztítottad önmagad?
– Tudod, hogy meddig terjed a hatalmad, és mi az, ami már nem a te kezedben van?
– Mit tegyél, amikor magad sem hiszel abban, hogy elérheted, amire vágysz?
– Mi lehet az oka, ha minden erőfeszítésed dacára épp az történik, amit nem szeretnél? Mi a teendő ilyenkor?
 
Ma már nem pusztán ezoterikus elmélet, hanem tudományos tény, hogy gondolatainknak és érzéseinknek teremtő erejük van. A kvantumfizika, a biológia, a modern agykutatás és a pozitív pszichológia eredményei egyaránt azt igazolják, hogy lényegesen nagyobb befolyással bírunk saját életünk és környezetünk alakulására, mint azt korábban sejtettük. Bár sokszor állítjuk szívesen, hogy jelentéktelen porszemek vagyunk egy óriás gépezetben, valójában nem is csekély hatalom a van a kezünkben – amit tudatosan és öntudatlanul, jól és rosszul is használhatunk.
 
A március 26-i Mesterkurzus Pódium két kiváló előadója a pozitív pszichológia, a spiritualitás és a művészetek szempontjából vizsgálja azt a mindannyiunk számára meghatározó kérdést, hogy mit tehetünk önmagunkért, milyen gyakorlati lehetőségek vannak a kezünkben, hogy többet, jobbat hozzunk ki életünkből.
Az előadók:
Müller Péter, a Szeretetkönyv, a Jóskönyv és a Gondviselés szerzője, hosszú évek óta az egyik legnépszerűbb magyar író, akinek gondolatai sokak számára jelentenek kapaszkodót a hétköznapokban.
Dr. Kádár Annamária pszichológus-tréner, egyetemi oktató, a Sors és önismeret című Mesterkurzus-kötet egyik szerzője – egy igazi kirobbanó egyéniség, akinek előadását Müller Péter és Dr. Csernus Imre is személyesen ajánlja Neked. Nem csupán felkészült, remek szakember, de határtalan életörömet, kedvességet, erőt sugárzó személyiségével is meghódít mindenkit.

Ha szeretnél többet tenni magadért, és tudatosabban irányítani sorsodat, március 26-án a Mesterkurzus Pódiumon alapvetően fontos információkat és jól hasznosítható technikákat kaphatsz ehhez.

 
Az est folytatásaként pedig április 9-én Popper Péter pszichológus, író és Dr. Szondy Máté pszichológus, „boldogságkutató” tart előadást a Mesterkurzus Pódiumon a harmonikus élet lehetőségeiről.Hogyan küszöbölhetjük ki a stressz, a szorongás és az időzavar ártó hatásait? Miként fokozhatjuk elégedettségünket, javíthatjuk közérzetünket olyan eszközökkel, amelyek már most is a kezünkben vannak? A Mesterkurzuson kiderül! Ne hagyd ki!
 
További információ és jelentkezés: www.mesterkurzus.com

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend