2010.03.22.@ 15.03

The Subways koncert az A38-on!

A tavalyi nagysikerű Szigetes fellépés után a The Subways együttes március 30-án lép fel nálunk az A38 hajón!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amikor a Welwyn Garden City-ből érkező rock-trió 2005-ben berobbant a zenevilágba a "Young for Eternity" lemezével, már érezhető volt, hogy Billy, Charlotte és Josh nagy jövőnek néznek elébe, amit be is bizonyítottak a 2008-ban piacra dobott "All or Nothing" albumukkal. A folytatás is közeleg: a banda idén ismét stúdióba vonul, hogy immár harmadik lemezével kápráztassa el a rajongó tömegeket.

Több éves koncertezés alatt a csapat nem csak a közönségük, hanem zenésztársaik elismerését is elnyerte. Olyan zenekarok előegyütteseként remekeltek, mint az Oasis és a Foo Fighters, és egyre nagyobb események felé eveztek úgy Európában, mint az USA-ban, Japánban, illetve Ausztráliában, ahol a jegyek jórészt elfogytak még jóval a koncertek előtt. A 2009-es nagyszinpadi szereplésük után a Szigeten ez lesz a második fellépésük hazánkban.
 
A zenekar fenomenális a színpadon! Billy olyan nagy odaadással csap a húrok közé, hogy ezt már csak az érzelmekkel átitatott vokál képes felülmúlni. Charlotte talán az egyik leghiperaktívabb basszusgitáros, akit valaha láthatsz, míg Josh az, aki mindezeket eggyé varázsolja szilárdan ritmusos dobjátékával, mialatt a közönség a zene mámorában tombol. Bízunk benne, hogy te is a magasba emeled kezeidet az "Oh Yeah" hallatán és ugrándozol a "Rock & Roll Queen" alatt.
 
A március 30-i budapesti fellépésük egy különösen meghitt esemény lesz, ilyen közelségből talán soha nem lesz esélyed újra látni őket. Ne te légy az, aki azt mondja majd: "Sajnos kihagytam!" amikor a barátaid megkérdezik, hogy ott voltál-e azon a zúzos rock-and-roll eseményen – a The Subways koncerten!
 
További információ: www.a38.hu 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend