2010.03.23.@ 14.03

Mindent a böjtölésről!

“A böjtölés sokkal több egyszerű táplálékmegvonásnál – olyan tapasztalati út, amely testi és lelki megtisztuláshoz vezet.” Ehhez nyújt segítséget Ruediger Dahlke könyve!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ruediger Dahlke: A Böjtölés nagykönyve (Édesvíz Kiadó)

Bizonyos időközönként mindenkinek meg kell szabadulnia terheitől, hogy helyet biztosítson az újnak, és lehetővé tegye az egészséges fejlődést. Hogy újra zavartalanul élvezhessük az élet kínálta bőséget, "az üresség ölében" is időznünk kell egy ideig. A böjtölés során mind a test, mind pedig a lélek mélyreható átalakuláson és tisztuláson megy keresztül, ez ugyanis nem csak a test kezelése, hanem egyfajta pszichoterápia is, amelyet belső orvosunk irányít.

Könyvében Dahlke a böjtölés egész útján elkíséri az olvasót: a felkészüléstől kezdve, a böjt krízisein át egészen a megtöréséig és a táplálkozás hosszú távú átalakításáig. Választ kapunk olyan gyakorlati kérdésekre, hogy kinek ajánlott a böjt, milyen betegségeken segíthet, illetve hogy hol és mikor kezdjünk bele böjtkúránkba. A könyv részletesen bemutatja a testben lezajló folyamatokat, valamint a lehetséges panaszokat és kockázatokat, ezenkívül segít a böjtölőnek félelmei legyőzésében, s erősíti a kitartását. Részletekbe menően tájékozódhatunk a béltisztítás módjairól, a különböző lábfürdőkről és szájöblítő módszerekről, a tüneteket enyhítő homeopátiás szerekről, valamint a böjt jótékony hatását elősegítő meditációs gyakorlatokról. Dahlke külön kihangsúlyozza a női lét és a böjt közötti összefüggést, és kitér a "fényevés" nagy vitákat kiváltó témakörére is.
Legyen szó szakértő segítségével végzett vagy önálló böjtkúráról, ez a könyv mindkét esetben segítő társunk lehet a testi, lelki és szellemi jó közérzet felé vezető, csodálatos és gyógyító úton.

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyvet a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!


Kapcsolódó cikkek:

A Titok tanítóinak könyvtára

Teljesítsd be vágyaidat!

Gyógyíts tündérekkel!

Óvd meg a kapcsolataidat!

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend