2010.03.24.@ 15.03

A 100. vizes Cinetrip party a Rudasban április 3-án!

Egy-kis fejszámolás, archívum bogarászás után kijött a bűvös szám: az április 3-i Rudasos sparty-val elértük a 100. vízparti bulinkat! Ennek örömére visszapörgetjük az időt: régi és új audio-vízuális elemek elegyednek az ünnepi pancsoláshoz. Az uszodában DJ-k az első bulikról, az aulában némafilmek új köntösben!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A kezdetekben baráti erőből összehozott, és évek óta Hungarikum számba menő partisorozat a helyi adottságok és nemzetközi audiovizuális trendek egyedi ötvözésével az elmúlt tizenkét évben rendkívüli külföldi, és egyre szélesedő hazai népszerűségre tett szert.
 
Voltál az első száz vizesbuli valamelyikén? A DJ-kísérettel vetített némafilmek idején? A Királyban? Széchenyiben? A Gluglun? A Rudasban? Eljutsz egy ilyen bulin minden terembe? Időben odaérsz minden performanszra vagy netán néha valaki/valami eltérít? Láttál már Skylab LED-installációt? Ott voltál az óriási tükörgömbnél? A Cápánál te is kiszaladtál a medencéből? Lementetted a 2008-as szezon mp3 emlékeit a mobilodra? És hány darab Cinetripes vizhatlan értéktartó tasakod van otthon?
 
A kerek parti-szám alkalmával nosztalgikusan felmerülnek a kreatív fejlődés egyes szakaszai, és az ezernyi emlék, ami ezekről a sok-összetevős technikai és szervezési háttérű Cinetrip bulikról fennmaradt. Digitális formában és a sparty-arcok memóriájában. Itt az ideje, hogy a 2010-es tavaszi szezonzáró és egyben 100. vizes-buli alkalmával összegyűljünk, és összerakjuk személyes mozaikjaink.

De mire számíthatunk a 100. alkalommal?
 
Ott lesz mélyvizi elektronikájával Nandee, Titusz is szokás szerint tuti tartogat meglepetéseket lemeztáskájában. A régi szellemben Palotai követi őket, és kivételesen Kaszi egy órára előbújik a törökfürdő mélyéről, hogy az uszoda-rész lezárásaként hozza transzba a nagymedence táncosait. Az évek során megszokott váratlan, tüzi-vizi és légi-performanszok, egyedi LED-installáció és lézershow színesíti a programot. Az aula karibi-hangulatban nyit Bosival, Mango a felkérés alapján súlyos régi szettet varázsol elő, Superman pedig a zenei visszaszámlálásban fog jeleskedni. Itt a régi hangulatban némafilmek futnak majd új megvilágításban. A törökfürdő Kaszival, Jácinttal, valamint Amirával és a Fürdő hurijaival állítja meg az időt – érdekes módon történelmileg is és a Cinetrip történetében is ez a Rudas legkevésbé változó pontja-. A szomszédos kabin disco pedig egy egész más korszakba vezet: Sanyi és Waxman az ABC-től a Celebrationön át az Underwater Love-ig pörgetik funk, soul és disco-közeli kedvenceiket.
 
A buli egyben Rudasos szezonzáró is, tehát ha még nem voltál az első száz buliban – még épp beférsz a nyár előtt!
 
Praktikus tudnivalók
 
Cinetrip 100:
100. vízparti sparty!
2010.április 3. szombat, 21.00-04.30

Helyszín:
Rudas Fürdő (Budapest, Döbrentei tér 9.)
Jegyek
Jegyek elővételben a Merlinben
(1052 Budapest, Gerlóczy u.4.)
· április 2. 18.00-ig: 6000 Ft
· április 2. 18.00-tól 7000 Ft
a buliban a helyszínen és online: 7000 Ft
 
Az öltözködésről:
Kedv szerint nyári öltözet vagy fürdőruha ajánlott, papucs kötelező, és a törülközőt ne feledd! (A profik kettőt is hoznak!)
Értékeid szárazontartása miatt ne aggódj: a bejáratnál kapsz e célra egy vízhatlan, nyakbaakasztós tasakot.

 

Címkék: 100 3-án! április cinetrip party rudasban vizes

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend