2010.03.26.@ 15.03

Jön az első tavaszi WAMP!

Március 28-án, vasárnap 10 órától megnyílnak a Gödör Klub kapui a design termékek kedvelői előtt: újra WAMP lesz, amit feltétlenül érdemes meglátogatnod, ha szeretnéd valami egyedivel indítani az idei tavaszt. Vásárolj közvetlenül a tervezőktől, közben pedig élvezd a változatos programot!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hónap designere

Igazi különlegességben lehet része az első tavaszi WAMP látogatóinak. A márciusi hónap designere, Abodi Dóra révén a luxus pret-a-porter a WAMP közönsége számára is kézzel fogható élménnyé válik! Noha a designer régi tagja a WAMP közösségének, alkotásaival először szerepel a design vásáron. Úgyhogy itt az alkalom, hogy intim kapcsolatba kerüljünk az egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal hazai divatmárkával! Abodi Dóra álomszerű, de egyben trendi és különleges szabásokkal operáló ruháit a Hónap Designerének kiemelt standján találjátok majd.
 
Programok
 
Marilyn Monroe óta a parfüm a legfontosabb kiegészítő, és most itt az alkalom, hogy a WAMP-on te is megtaláld a hozzád illő, egyedi illatszimfóniát! Látogasd meg 11 és 14 óra között az egyetlen magyar parfümőr, Zólyomi Zsolt standját, engedd, hogy a legfrissebb tavaszi-nyári illatok közül rád találjon az, amelyik téged öltöztet!
FIGURKA interaktív varázsfal: Az Infoteca Communication Magyarországon először  jeleníti meg játékos formában a digitális valóság és az emberi test közötti természetes kölcsönhatást.
 
DEMO csapat az alábbi programokkal készül a gyerekeknek: kreatív ruhatervezés,  betonöntés homokformába és gyerekek által készített videóinterjú sorozat a WAMP-ról! Az előző WAMP-on és a DEMO táborokban készült animációs filmek pedig megnézhetőek!
 
PORT lounge pihenősarokban a megfáradt végtagokat lehet kinyújtóztatni.
 
Hangulatmester: Király Tibor aka Aquaman
Aquaman az elektronikus zene, azon belül is a négynegyedes ütemek nagy kedvelője. Nevét a 90-es években egy technódalról kapta, és a névadó műfajtól azóta sem szakadt el. Elsősorban kis rendezvényeken pakolgat, de volt rezidens a Balaton Sound egyik helyszínén is. A WAMP-ra saját elmondása szerint vegyes szettel készül, amiben ígérete szerint egy kis house, egy kis minimál techno, és jó sok lounge. Összességében „furcsa finomságokra” lehet számítani tőle.  

További információ: www.wamp.hu 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend