2010.03.29.@ 15.03

Kezdődik a Zöld Pardon-szezon!

Április 15-én a ZP első hivatalos napján Jamie Winchester és vendége, Kardos Horváth János (a Kaukázus zenekar énekese), valamint a Klubszínpadon a Magashegyi Underground várja a szabadtéri koncertek lelkes rajongóit, hogy együtt ünnepeljék a fesztiválszezon kezdetét.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Április 15-én, csütörtökön ismét kitárja kapuit a Zöld Pardon a nagyközönség előtt. „A leghosszabb nyári fesztivál” számára 2010-ben a legfontosabb változatlanul a színvonalas, kulturális közösségi programok biztosítása, továbbá a „zöld”, környezettudatos aktivitások bővítése. Ennek megfelelően a fesztivál idén három téma köré csoportosítja összes tevékenységét: kultúra, közösség és környezetvédelem.

A Zöld Pardon idén ismét a legjobb hazai előadókat csábítja a ZP világot jelentő deszkáira, és természetesen idén sem maradhatnak el a népszerű külföldi fellépők, hogy a lehető legszínvonalasabb nyári programokat kínálják a ZP közönségének. Áprilisban többek között fellép a Copy Con, a Barabás Lőrinc Eklektric, a Pál Utcai Fiúk, Deák Bill Gyula, a Zagar, a Dub Pistols (UK), a Mystery Gang, a Spring Reggae Jam, a Supernem, a Gonzó és a Poniklo, valamint a Bikini. És ez még csak a kezdet.

A Zöld Pardon a nagyszínpad mellett új programhelyszínt alakított ki a fesztivál területén Klubszínpad névvel. Az új színpadnak köszönhetően a ZP zenei kínálata sokkal színesebb lesz, és egy este akár többféle zenekart is láthatunk majd.

A ZP továbbra is fontos közösségi helyet kíván betölteni mindazok életében, akik színvonalas programokra és jó társaságra vágynak. Folytatódik a Zöld Pardon ifjúságvédő programja is, így többek között a Zöld Kártya Programmal minden 14 és 18 év közötti fiatal továbbra is akadálytalanul töltheti szabadidejét a ZP területén, szülői hozzájárulással. Természetesen a kicsiket sem felejtettük el, Gyereknapon ismét jobbnál jobb programok várják a legapróbbakat is.

A Zöld Pardon életében kiemelkedő helyet foglal el a környezetvédelem, a környezettudatos gondolkodásmód. A ZP továbbra is vállalja a környék, a környező parkok, utcák és járdák takarítását és rendben tartását, azonban számos új terve van, hogyan óvja környezetét, és hogyan buzdítsa közönségét is a szemléletváltásra.

Címkék: kezdődik pardon-szezon! zöld

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend