2010.03.30.@ 15.03

Exférj újratöltve

Már régóta várjuk a filmet, aminek a forgatásán Gerard Butler és Jennifer Aniston összemelegedett. Április 1-jén mutatják be a hazai mozikban a The Bounty Hunter-t.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Milo (Gerard Butler) fejvadász. Felkutat és elkap bárkit, aki csupán azért fizette ki az óvadékát, hogy utána megszökhessen. Új munkája igazán felvillanyozza, mikor kiderül, hogy saját ex-feleségét kell fülön csípnie, Nicole-t (Jennifer Aniston), akivel azonban soha, semmi sem egyszerű. Az újságíró ex rábeszéli volt férjét, hogy adjon neki egérutat, mert épp egy eltussolt gyilkosság ügyében nyomoz. Mire Milo rájön, hogy átverték, addigra még jó párszor átverik, és még az sem nagyon vigasztalja, hogy néha ő is túljár egykori asszonykája eszén. És közben menekülniük kell a bérgyilkosok, korrupt zsaruk, gengeszterek hada elől… méghozzá együtt.

Jennifer Aniston most a sármos Gerard Butler oldalán parádézik a Mindenütt nő, és a Randiguru rendezőjének legújabb filmjében, mely egy fordulatokkal és poénokkal teli, igazi romantikus raod-movie.

A film hivatalos honlapja: http://www.bountyhunter-movie.net/

 
Bemutató dátuma: 2010. április 1.
 
Fotó: NorthFoto

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend