2010.03.31.@ 15.03

Nyitott Lovardák – Lovaglás az egészségért

A Lovasok.hu szervezésében 2010 áprilisától a nyári szünet kezdetéig, az ország 60 lovardájában, több mint 120 alkalommal kínálnak ingyenes lovaglási lehetőséget az egymásért és az állatokért való felelősségvállalás jegyében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A létesítményekben nem csupán lóra, vagy fogatra ültetik a vendégeket, hanem bemutatják az istállókat, lovakat, ismertetik a biztonságos lovaglás szabályait is. A program célja, hogy a lehető legtöbben megismerjék a lovat, a lovaglás szépségeit. A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, a nyílt napok helyszínei és időpontjai a www.lovasok.hu oldalon találhatók.

Az egymásért és az állatokért való felelősségvállalás jegyében a szervezők arra bíztatják a programsorozatra látogatókat, hogy fejenként 100 forintos jelképes adománnyal járuljanak hozzá a rászorulók terápiás lovagoltatásához. A lovaknak pedig, ha tehetik, köszönetképpen hozzanak egy-egy répát, almát.
 
Aki lóra ül, saját egészségéért is sokat tesz, mert a lovaglás bizonyítottan javítja a tartást, kondíciót, erőnlétet, egyensúlyérzéket. A lóval való munka oldja a stresszt, fejleszti az empatikus képességeket és a felelősségérzetet.
További információ: www.lovasok.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend