2010.04.01.@ 20.04

Sport Party a TAO-ban – ismét együtt szórakozott a sportélet színe-java

Március 31-én már második alkalommal került megrendezésre a Sport Party, melyet a Sport & Art Group Kft. szervezett a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség és a Magyar Motorsport Szövetség együttműködésével.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ebben a hónapban a technikai sportok jegyében zajlott a rendezvény. Ezt látványosan demonstrálták azok a kiállított versenymotorok, amelyek a meghívott VIP vendégeket várták. Az MV Augusta, „a motorok Ferrarija” – amely mellett a volt szépségkirálynő, Polgár Kriszta is szívesen fotóztatta magát – mindenki szívét megdobogtatta. Kriszta egyébként három pókerasztalon vezényelte a játékot a résztvevők számára.

Az est házigazdája ifj. Knézy Jenő volt, a rendezvény színvonalát pedig a United zenekar koncertje és a Csillag Születik felfedezettjének, Inzsöl Gyulának a repülős show-műsora emelte.

Az esemény vendégei sportolók, edzők, sportvezetők és a sportot támogató cégek, vállalatok képviselői voltak a technikai sportok és persze minden más sportág képviseletében. Jó hangulatban találtak például egymásra a Vecsés FC kitűnő futballistái a Váci női kézilabdacsapat játékosaival, vagy éppen Pulai Imre olimpiai bajnokkal, aki mostanában a szánkósportban is jeleskedik.

A Hónap Olimpiai reménysége díjat Várhelyi Kata vívó vehette át Tóth Józseftől, a Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet Utánpótlás Igazgatóságának vezetőjétől, aki a Heraklész Program igazgatója. A díjazott személyre a NUSI UNI tett javaslatot, ahogyan az előző alkalommal is. Magát a díjat, egy gyönyörű vésett plakettet, valamint a hozzá járó 100.000 forintot az estet szervező Sport&Art Group Kft. ajánlotta fel. A cég minden hónapban újra és újra meg fogja jutalmazni a hónap aktuális olimpiai reménységét.

Címkék: együtt ismét party sport sportélet színe-java szórakozott tao-ban

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend