2010.04.06.@ 15.04

Sors bolondjai a Madách Színházban

Gail és Chuck az esküvőjére készül, Bonnie és Jay kapcsolata viszont utálat első látásra. Vajon hogyan alakul a fiatalok sorsa? És mitől lehet sikeres egy kapcsolat? A Sors bolondjai című darab többek közt ezekre a kérdésekre keresi a választ.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Sors bolondjai olyan vígjáték, melyen nemcsak a hasad fogod majd a nevetéstől, hanem te és a barátod könnyen magatokra is ismerhettek. A darab négy szereplője két fiatal pár: Chuck és Gail az esküvőjükre készülnek, ám Bonnie és Jay jövője korántsem ilyen egyértelmű.

Mindketten makacsok, önfejűek, és inkább kínpadra mennének, semhogy elismernék egymás igazát. Kapcsolatuk szélsőséges érzelmi hullámzások, nagy konfliktusok és komikus helyzetekbe ágyazott szakítások közepette zajlik.

Chuck és Gail időközben összeházasodnak, ám mivel még nem tanultak meg alkalmazkodni egymáshoz, együttélésük korántsem probléma- és feszültségmentes. Így aztán addig megy a csatározás, amíg mind a négyen ráébrednek: a szerelem nem az akarat mindenáron való érvényesítésén múlik, hanem azon a régi bölcsességen, hogy "Soha ne feküdjetek le haraggal", vagy hogy "Ne veszítsétek el a humorérzéketeket".

A Sors bolondjait Szirtes Tamás rendezte, a vígjáték főbb szerepeiben pedig Magyar Attilát (Chuck), Pikali Gerdát (Gail), Nagy Sándort (Jay) és Balla Esztert (Bonnie) láthatjátok, a Madách Színházban.

Bővebb infó: www.madachszinhaz.hu

Címkék: bolondjai madách sors színházban!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend