2010.04.07.@ 15.04

Rebecca: titokzatos szerelmi történet az Operettszínházban!

Szereted az olyan darabokat, ahol mindent a rejtély és a szerelem izgalmas elegye jár át? Akkor ne hagyd ki a Rebecca – A Manderley-ház asszonya című darabot a Budapesti Operettszínházban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Daphne du Maurier regénye és a mű nyomán készült Hitchcock-film után most a Budapesti Operettszínházban is elmerülhetsz a Rebecca – A Manderley-ház asszonya világában. A történet 1938-ban játszódik, de még ma is izgalmas – az eseményeket a főszereplő, „Én” szemszögéből ismerhetjük meg.

A naiv, fiatal lány egy monacói szállodában ismerkedik meg Lord Maxim de Winterrel, akinek felesége, Rebecca rejtélyes módon vesztette életét. Gyors udvarlás után ő lesz az új Mrs. de Winter, és férjével annak vidéki otthonába, a legendás Manderley-be költözik, mely az első pillanattól rideg és barátságtalan számára.

Ráadásul nyomasztóan nehezedik rá Rebecca de Winter emléke, aki jelen van a ház minden tárgyában, szegletében – de legfőképp Mrs. Danvers, a házvezetőnő gondolataiban. Az új úrnő úgy érzi, hogy Mrs. Danvers minden lépését figyeli, és állandó gyanakvással, rosszindulattal veszi körül.

Férje, Maxim is egyre megközelíthetetlenebbnek tűnik számára sötét emlékekkel teli otthonában. A helyzet még tovább romlik, amikor megtalálják a vízbefúlt Rebecca holttestét, és újból vizsgálni kezdik az asszony halálának körülményeit…

A Rebeccát is az Elisabeth és a Mozart! című sikermusicalek szerzőpárosa, a Grammy-díjas komponista, Sylvester Lévay és a szövegíró Michael Kunze jegyzi. A nagyszabású vállalkozás Bécs, Japán és Helsinki után, a Broadway előtt a Budapesti Operettszínházban látható!

Fotó: Somfai Lídia

Címkék: operettszínházban! rebecca szerelmi titokzatos történet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend