2010.04.12.@ 15.04

Ki öl meg kit?

Az erőszak az emberi lélek egy sötét színe, mely minduntalan a felszínre tör. Ám alkalmazkodó képességünk hatalmas, így kifejlesztettünk ellene egy védekezési rendszert, mely már ösztönössé vált, elfordítjuk a fejünket. Amit nem látunk, az nincs. Visszavisz az út a saját kis világunkba, melyet mindenki olyanná épít, amilyenné csak szeretne. Erőszakmentessé, vagy éppen azzá.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Test testnek feszül, lélek a léleknek. Számtalan módja van az erőszaknak, számtalan módon sebezhető meg valaki. Akár láthatatlanul. Akár kívülről. Az erőszak egyre jobban árad felénk: televízió, rádió, újság, a mindennapi élet. Már életünk részévé vált? Meg sem lepődünk? Ez lenne a normális?

A Merlin Színház a PR-Evolution Dance Company-val közösen az erőszak témáját körbejárva szervezi meg a Ki öl meg kit? előadássorozatot, ahol kriminál szakemberek, képzőművészek, előadóművészek gondolkodnak el az erőszak témájáról.

A két napos rendezvény első napját képzőművészeti kiállítás nyitja meg, a második napon pedig a témában jártas szakemberek kerekasztal beszélgetésébe kapcsolódhatnak bele a Merlinbe látogatók.

A PR-Evolution Dance Company csapatát a „Ki öl meg kit?” téma két egymáshoz az erőszak témájában kapcsolodó, de mégis más más oldalról megközelítő koreográfiára inspirálta, melyet a rendezvény mindkét napján 19.00 órától tekinthet meg a közönség.

Időpont: 2010. április 14-15., 19.00

Helyszín: Merlin Színház (1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.)

Bővebb infó: www.merlinszinhaz.hu

Címkék: kit?

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend