2010.04.13.@ 14.04

Bocsáss meg egy teljesebb életért!

A Lélekgyógyászat sorozat legújabb kötetében a megbocsátásról olvashatsz. Több mint valószínű, hogy ez a könyv megváltoztatja az életed. Átalakítja, ahogyan a múlt eseményeiről gondolkodsz, és másképp látod majd a jelen történéseit is – kiváltképp, ami a kapcsolataidat illeti.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Colin C. Tipping: Sorsfordító megbocsátás (Édesvíz Kiadó)
 
A megbocsátás hétköznapi formájától eltérően a sorsfordító megbocsátás könnyen megvalósítható és gyakorlatilag azonnali hatású, amivel lehetővé teszi, hogy kilépj az áldozatszerepből, megnyisd a szíved, és megemeld a rezgésszintedet. Ez a fajta feleszmélés nélkülözhetetlen napjainkban, amikor is már igen közel járunk a 2012-es "nagy átmenethez".

A teremtő erejű gondolat elvének elfogadása a sorsfordító megbocsátás megértésének alapja, hiszen lehetővé teszi számunkra annak belátását, hogy ami felbukkan az életünkben, azt mi teremtettük a gondolatainkkal és a meggyőződéseinkkel. A rezonancia törvénye révén olyan embereket vonzunk magunkhoz, akikben visszhangra találnak a problémáink, hogy meggyógyíthassuk azokat. Ebben az értelemben ők a tanítóink. Minden, ami velünk történik, az Isteni Rend szerint és lelkünk beleegyezésével megy végbe – vagyis nem lehet "rossz", így nincs is mit megbocsátanunk. Csak feladataink és tanulnivalóink vannak.

A szerző által rendelkezésedre bocsátott egyszerű, könnyen alkalmazható módszerek segítenek lerázni magadról a múlt érzelmi terhét és ráérezni arra az örömre, hogy milyen maradéktalanul átadni magad az élet kibontakozó folyamának – bármilyen legyen is az. Az eredmény: mérhetetlen boldogság, személyes erő és szabadság.

 
 
 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend