2010.04.15.@ 15.04

Legyen fix programod havonta egy vasárnap!

Ismét a felszínen a WAMP! A különösen hosszúra nyúlt tél után az Erzsébet téri tó alól a tó partjára költözik a design vásár. Áprilistól újra a zöldben, a Design terminál oszlopai között találkozhattok a magyar designerek színe-javával.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A hónap designere: Balllon

A Balllon név mögött nem egy, hanem egyből öt designer áll. A csoport tagjai között van több évtizedes iparművészi múltra visszatekintő tervező és a nemzetközi szakmai fórumokon megmérettetett, díjazott alkotó is. Részt vettek nagyszabású projektekben, például a reneszánsz év keretében reneszánsz kollekciót hoztak létre, amely sikerrel szerepelt divatbemutatókon. Cipők, táskák, kötött öltözékek, játékos és elegáns ruhák kerülnek ki a designer hölgyek kezei közül. A magyar divattervezés egyik legizgalmasabb csoportja akár egy teljes outfitet fel tud varázsolni bárkire, és bár külön-külön is dolgoznak, leginspirálóbb számukra mégis a közös munka. Alkotásaik az Újlipótvárosban található Balllon Bemutatóterem és Galériában láthatók. Az öt designer egy olyan otthonos kis teret álmodott meg, ahol akár egy teljes ruhatárat össze lehet állítani a különleges ruhadaraboktól a cipőkön és táskákon át a kiegészítőkig. A csoport egyik legfontosabb elve a vendégekkel fenntartott közvetlen kapcsolat, ezért a showroom délután és este tart nyitva, és minden nap egy-egy tervező várja a munka utáni böngészésre érkezőket. A saját áruk mellett időszakos kamara-kiállításokon ékszertervezők és meghívott vendégtervezők tárgyait is meg lehet tekinteni. A designerek: Horváth Anikó – Wérebortéga cipők, Karattur Katalin – Karattur táskák, Korényi Mariann – Maan kötött öltözékek, Marosi Krisztina – Psycat ruhák, Sánta Eszter – Santa ruhák.

További programok:

• Egész nap design vásár
• „A design gyerekszemmel” címen új programok várják a gyerekeket a DEMO csoportszervezésében.
• Holy Rollers: fabulous dj’s in town: Balance, Bem, Er és Mr Herb
Nu jazz, downtempo, lounge, funk, easy, latin, beat, swing, jazz, breakz, afro, hip hop, broken beat, dub, electronica vonalakon épülnek fel dj-szettjeik. Mixeikben nem csak jó zenék, de ritkaságok is hallhatók.

További infók: www.wamp.hu

Címkék: havonta legyen! programod vasárnap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend