2010.04.19.@ 14.04

Megjelent az Iron Man 2 filmzenéje!

Egy egyedülálló együttműködés keretében a Marvel Studios és a Sony Music között, az AC/DC zenéje lesz hallható a Marvel Studios legújabb, “Vasember 2” című mozifilmjében, mely a 2008-as sikerfilm folytatása lesz. Ezen felül a Sony Music megjelenteti 2010. április 19-én az AC/DC: Iron Man 2 című albumot, mely 15 klasszikus AC/DC dalt tartalmaz majd a banda tíz, 1976. és 2008. között megjelent stúdióalbumáról összeválogatva.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az AC/DC: Iron Man 2 című albumot felvezető videoklip az AC/DC klasszikus "Shoot To Thrill" című dalához készült. Az új videoklipben koncertrészleteket láthatunk a Pollstar által a 2009-es év második legnagyobb bevételt hozó világkörüli turnéjának nevezett Black Ice turné Buenos Aires-i állomásából, valamint exkluzív jeleneteket a "Vasember 2" filmből. A "Shoot To Thrill"-t eredetileg minden idők egyik legsikeresebb albumához, a banda Back In Black lemezéhez készítették, melyből ezidáig több mint 50 millió példány kelt el világszerte.

"Jon Favreau víziója és az AC/DC zenéje iránti szenvedélye tökéletesen összeforr ebben a hihetetlen filmben" – mondta Steve Barnett, a Columbia Records társelnöke. "A zene kiválóan egészíti ki a mozgalmas és izgalmas jeleneteket a filmben."

"A zene szerves része a Tony Stark és a Vasember élménynek, és örülünk, hogy a Sony Music és az AC/DC részt vesz a franchise-ban. Az együttműködésünk által a banda a Vasember márkával felvértezett zenét tud eljuttatni a rajongókhoz, mely megjelenik a filmben, minden értékesítési ponton, de még virtuálisan is az új videoklip bemutatásával." – mondta Tim Connors, a Marvel Studios ügyvezetője.

A "Vasember 2" rendezői székét ismét Jon Favreau foglalta el, míg a film főbb szerepeiben Robert Downey Jr.-t, aki ismét az óriási címszereplőt játssza, valamint Gwyneth Paltrowt, Don Cheadle-t, Scarlett Johanssont, Sam Rockwellt, Mickey Rourke-ot és Samuel L. Jacksont láthatjuk.

A Marvel ikonikus szuperhősén alapuló "Vasember 2" a bevételi rekordokat döntő 2008-as "Vasember" című film folytatása lesz, mely közel 600 millió dolláros bevételt könyvelt el világszerte, és amely a legelső Marvel által, függetlenül készített mozifilm volt.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend