2010.04.22.@ 15.04

Fuss szombaton az Arenában!

Tavasszal felgyülemlett benned az energia, vagy csupán mozognál egy kicsit? Megteheted szombaton, ha ellátogatsz az Arena Plazába, ahol futóversenyen vehetsz részt, és urbancross bemutatót láthatsz egyéb izgalmas programokkal fűszerezve!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A X2S Urbancross verseny igazi újdonság a sport és a szabadidő világában. Az extrém terepversenyeket szelíditi meg és hozza közel azokhoz, akiknek kevés lehetősége van kijutni a szabadba.

Az urbancross egyrészt családi verseny, ugyanakkor a profi atlétáknak is különleges alkalom bizonyítani sokszínűségüket, hiszen ilyen pályán még nagyon kevesen álltak rajthoz. A szombati eseményen gyermekeknek és felnőtteknek is rendeznek futóversenyt, amelyet különböző terepeken kell teljesíteni. A pálya nyomvonala részben az üzletházban, részben a mélygarázsban, részben az áruház körül, a szabadban vezet. A versenyzők többféle talajon – beton, fű, sóder, kő – futnak, és akadályok – lépcső, árkok, padka, emelkedő, lejtő – is nehezítik a pályát. Ezen kívül a nyomvonal is figyelmet igényel, hiszen sok a kanyar, az irány- és a sebességváltás.

A meghívott atléták hasonló pályán mérik össze erejüket, ügyességüket és kitartásukat.

A kerékpárverseny tovább fokozza az esemény különlegességét, látványos és adrenalinfokozó bemutató is lesz egyben Magyarország legnevesebb terepkerékpárosainak részvételével.

És hogy mi, csajok még a látványban is gyönyörködjünk, a bemelegítő órát Szentgyörgyi Romeo tartja. Kapd fel a futócipőd, és irány az Arena!

Részletes program:

9:00 Regisztráció, nevezések megkezdése
9:30 Megnyitó, programok indítása
10:00 Gyermekfutóverseny kezdése
10:30 Felnőtt és celeb futóverseny rajtja
11:00 Gyermekverseny eredményhirdetése
11:30 VIP, hivatásos, meghívott sportolók rajtja
13:00 Felnőtt és VIP eredményhirdetés
Közben city cross versenypálya bejárás, bemelegítő kör
13:30 – 14:00 City cross meghívásos kerékpárverseny rajt
15:00 City cross eredményhirdetés

Időpont: 2010. április 24., 9.00-15.00

Helyszín: Arena Plaza Budapest

Bővebb infó: http://urbancross.hu

Címkék: arénában fuss szombaton!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend