2010.04.23.@ 15.04

Billentyűsök éjszakája: sztárparádé április 24-én az Arénában

A magyar zenerajongókra április 24-én ismét felejthetetlen este vár a Papp László Budapest Sportarénában: újra egy színpadon láthatják az elmúlt ötven év legsikeresebb zenekarainak billentyűseit.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A koncerten a hazai zenei élet vezéregyéniségei állnak a billentyűk mögé, hogy minden tehetségüket és energiájukat egységbe kovácsolva különleges és felejthetetlen zenei élménnyel szolgáljanak közönségüknek. Az idei Billentyűsök Éjszakája fellépőinek névsora minden zenekedvelő szívét megdobogtatja.
 
A hét billentyűs mellett színpadra áll:
Kiki, Rúzsa Magdi, Miller Zoltán, Vörös István, Varga Miklós, Frenreisz Károly, Demeter György, Bársony Attila, Charlie, Takáts Tamás, Pohl Mihály, Debreczeni Ferenc, Herpay Sándor.
 
Billentyűsök:
Benkő László, az Omega együttes billentyűse – akiről kevesen tudják, hogy anno a Benkó Dixieland Band-ben is játszott – zenei produkcióival, szóló albumaival többszörösen letette már névjegyét a zene asztalára.
Berkes Gábor, akinek nevét legtöbben az Első Emelet, az Emberek és a Rapülők zenekarokhoz kötik, sikeres színpadi szerző is, nevéhez számtalan dal, reklámzene fűződik és elismert zenei menedzser.
Gidófalvy Attila, a Karthago és a Lord zenekarokban nyújt felejthetetlen zenei élményt, ugyanakkor zeneszerzőként, dalíróként is elismert.
Jankai Béla, a Prognózis együttes meghatározó személyisége, dalírója az Omega együttes koncertjeinek rendszeres résztvevője, a Voga-Turnovszky-duó egyik zenei felelőse, a Bulldózer együttes tagja napjainkban a Benkő Lászlóval közös B-Project formációval koncertezik országszerte.
Pálvölgyi Géza zenei munkásságához elég azokat a zenekarokat, formációkat megemlíteni, amelyeket tehetségével kiegészített: pályafutása során az East, a Skorpió, a Charlie produkció és a Tátrai Band sorait erősítette.
Závodi Gábora Mex zenekarban zenélt, dalszerző, rendszeresen láthattuk és hallhattuk őt Demjén Ferenc és Koncz Zsuzsa koncertjeinek állandó billentyűseként, valamint Rúzsa Magdi fellépésein láthatja őt a közönség.
 
E rendkívüli billentyűsök és zeneszerzők fergeteges zenei csemegével várják közönségüket április 24-én a Papp László Budapest Sportarénában. A rendezvényen kedvelt és kifejezetten az alkalomra írt új dallamok is felcsendülnek majd olyan előadóktól, akiket egy időben és egy színpadon utoljára csak a 2008-as, méltán nagysikerű Billentyűsök Éjszakája rendezvényen láthatott, hallhatott a közönség.
 
A különböző stílusok és hangszerek kavalkádja garantálja majd az örömzenélés különlegességét, és a koncert hangulatát Lerch István a Vmotorok oszlopos tagja, több magyar előadó (Charlie, Demjén) zeneszerzője is színesítik majd.
 
Aki szerette Lénát, hallotta az elefántdübörgést, emlékszik arra, hogy tele volt a város szerelemmel, a Kis Generáció tagja volt – annak április 24-én ott a helye a Papp László Budapest Sportarénában, a 2010-es Billentyűsök Éjszakáján! 
Címkék: 24-én április arénában billentyűsök éjszakája! sztárparádé

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend