2010.04.23.@ 13.04

Sztárok és 200 kutya vasárnap – ott a helyed neked is!

Ki tudna ellállni egy édes kutyakölyöknek vagy egy szomorú szemű ebnek? Ha te is odavagy a kutyákért, akkor a most vasárnapi program neked is szól!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A szervezők sok szeretettel várnak mindekit április 25-én, vasárnap délután 14.00-tól a Hangár utcai Happy Dog kutyaiskolában (Budapest, X. ker.), ahol örökbefogadó napot szervez a Német juhászkutya Fajtamentés Alapítvány húsz másik állatvédő szervezet, illetve menhely kutyusainak jelenlétével.

Az eseményen a következő sztárvendégek lesznek jelen: Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri, Horváth Éva és Brunner Márta, Kucsera Gábor és Váczi Gergő.

Főbb programok a kutyák örökbefogadása mellett:

– Mentett német juhászkutyák felvonulása, bemutatása
– Att.raction (Real Action a Hip Hop Boyzból) fellépése
– Tombola
– A rendőrség kutyás bemutatója
– Kozsó és az Ámokfutók fellépése
– A Népszigeti kutyaiskola bemutatója
– Az Irigy Hónaljmirigy fellépése
– Mentőkutyás bemutató
– Mentett, már gazdis kutyák szépségversenye 3 kategóriában (a legszebb befogadott német juhászkutya, a legszebb befogadott kutya, "Best in Show")

A szépségverseny közben eldől, melyik kutyáé lesz a Blikk, a Nők lapja és a Fressnapf Kutyája cím.

A rendezvény ideje alatt a helyszínen is lehet chipeztetni, a friss gazdiknak pedig állatorvosi tanácsadást biztosítanak. Ezen kívül a ProPlan és a Vakkantó sátrainál mindent megvehetsz, amire a kutyusodnak szüksége lehet. A Fressnapf minden új gazdára találó kutyának ezer forintos vásárlási utalványt ajándékoz, a RexAlapítvány, a Fauna és a Zöld Zebra sátrainál pedig leginkább a gyerekeket várják játékos ismeretszerzésre.

A belépő látogatóknak 500 Ft, amivel a német juhászok mentését támogatod.

Infó: www.nemetjuhaszkutyamentes.eu

Címkék: helyed kutya neked sztárok vasárnap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend