2010.04.28.@ 15.04

Narancsbőr Akadémia: Készülj fel a strandszezonra!

A narancsbőrrel csak akkor vehetjük fel a harcot, ha több ponton lendülünk támadásba. Kiadós testmozgás mellett változtatnunk kell az étkezési és folyadékfogyasztási szokásainkon, valamint a kritikus területeken használt kozmetikai készítmények hatását speciális testkezelésekkel is érdemes kiegészíteni. A NaturMed Hotel Carbona 10 napos cellulit elleni programja mindezekre lehetőséget biztosít, ráadásul a résztvevők megfelelő segítséget kapnak, hogy a mindennapi életbe visszatérve is folytathassák a programot.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Néhány szerencsés kivételtől eltekintve minden nő szenved a narancsbőr valamilyen jelétől. Amikor kisüt a nap és melegszik az idő, egyre inkább zavaróvá válnak az undok puklik a kritikus testtájakon. Az örökletes tényezők, a hormonháztartás változása, a nem megfelelő táplálkozás, az elégtelen folyadékbevitel, a mozgásszegény életmód, a stressz és a keringési problémák külön-külön is hajlamosíthatnak a cellulit kialakulására. A megkeményedett kollagénrostok hálójába záródó megnagyobbodott zsírsejtek eleinte csak akkor látszanak, ha összecsípjük a bőrünket. A cellulit következő fázisában a bőr egyenetlensége álló helyzetben már összenyomás nélkül is látható. Ha az állapot tovább romlik, a göböcskék már fekvő helyzetben is szembetűnők.
 
A narancsbőrrel csak akkor vehetjük fel a harcot, ha több ponton lendülünk támadásba. Kiadós testmozgás mellett változtatnunk kell az étkezési és folyadékfogyasztási szokásainkon, valamint a kritikus területeken használt kozmetikai készítmények hatását speciális testkezelésekkel is érdemes kiegészíteni. A NaturMed Hotel Carbona****superior 10 napos cellulit elleni programja mindezekre lehetőséget biztosít, ráadásul a résztvevők megfelelő segítséget kapnak, hogy a mindennapi életbe visszatérve is folytathassák a programot.
 
A speciális kúra sikerét az első pillanattól az utolsóig szakértők garantálják:
×  Az érkezést követően orvosi konzultáció és tanácsadás vár a résztvevőkre. 
×  A kúravezető egyénre szabott programot állít össze.
×  Dietetikus segít a megfelelő étrend kialakításában
×  Minden étkezésnél a szálloda séfje által összeállított, a kúra menetéhez tökéletesen illeszkedő ételek közül lehet választani.
× Gyógytea és ásványvíz minden napszakban korlátlan mennyiségben fogyasztható.
×  Az egészséges életmódot érintő témákban szakértők biztosítanak konzultációs lehetőséget.
×  A résztvevők gyógytornászok által felügyelt csoportos sportprogramokon vesznek részt, és használhatják a szálloda fitnesztermét.
× Természetesen minden résztvevő rendelkezésére áll az uszoda, a termálfürdő és a teljes wellness részleg élményfürdővel, szaunával, aromakamrával, gőzfürdővel és tepidáriummal.
× Az Esteticum Beauty Salon szakképzett kozmetikusai a kúra során 10 kezeléssel (vacustyler-, celluloderm-, testultrahang kezelés és testtekercselés) várnak minden résztvevőt a szuper eredmény érdekében.
× A kúra befejeztével a „Give away" ajándékcsomag hasznos tanácsokkal látja el a résztvevőket a masszírozással, az otthoni és a munkahelyi testmozgással, az étkezéssel és a stresszoldással kapcsolatban.
 
A csoportos terápia nagy előnye, hogy mindvégig lehetőség nyílik beszélgetésekre, közös teázásokra, tapasztalatcserékre, hiszen a szállodában jól felszerelt, elvonulást biztosító „bázis” áll a résztvevők rendelkezésére. A 10 napos változatos, aktív, mégis pihentető nyaralás végén minden résztvevő sikerélménnyel gazdagodva térhet vissza a mindennapi életbe. Kellően felkészítve, hogy a kúra hatására elért – a narancsbőr stádiumnak megfelelő – javulást az otthoni étkezésre, mozgásra és bőrápolásra vonatkozó tanácsok betartásával fenntartsa, és még tovább fokozza.

 

 

A NaturMed Hotel Carbona****superior legközelebb május 17 és 26 között szervez narancsbőr elleni kúrát. A 10 napos, 9 éjszakás személyre szabott program ára kétágyas vagy egyágyas elhelyezéssel, teljes panzióval 169.900 Ft.

 

A cellulit elleni kúrára a www.carbona.hu oldalon, vagy a 06 83 501 501-es telefonszámon lehet jelentkezni, ahol minden részletről és a későbbi időpontokról is készséggel nyújtanak felvilágosítást.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend