2010.05.04.@ 15.05

Országos csúszdabajnokság a debreceni élményfürdőben

A debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő elsőként rendez Magyarországon országos csúszdabajnokságot. A leggyorsabbak és legügyesebbek első alkalommal 2010. május 15-én, szombaton mérettethetik meg magukat a citromsárga és narancssárga csúszdákon az országos bajnoki címért. Az idén megrendezett első fordulót augusztus 23-án és december 4-én újabb forduló követi majd.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 kategóriában várják a jelentkezőket, a versenyzők gyermek és családi kategóriában indulhatnak a bajnoki címért. A kategóriánkénti győztesek kupát, oklevelet, élményfürdő-belépőt, a szponzorok ajándékait és kedvezményes üdülési lehetőséget nyernek az Aquaticum Debrecen Termál és Wellness Hotel****-ben. A verseny résztvevői számára a verseny idején az Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** 10%-os kedvezményt biztosít csomagajánlataiból. Minden résztvevő egy emlékoklevéllel és egy pólóval térhet haza a versenyről.
 
A versenyt komoly informatikai fejlesztés előzte meg, hiszen a versenyzők számítógépes rendszer segítségével regisztrálnak, és az időeredményeket fotocellás mérőműszer méri. A rendszer és a versenykörülmények tesztelésére május 7-én pénteken nyílik majd lehetőség. A tesztelésen való részvételt kizárólag a Rádió FM 95 játékán lehet elnyerni, így a napokban érdemes lesz ezt a helyi rádiót hallgatni.
 
Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben a mérő a versenyt követően is rendszeresen működni fog. A háziversenyeken ki lehet próbálni azokat a technikákat, amellyel a bajnokságokon elért időeredmények megdöntését lehet gyakorolni. A fürdő előterében a bajnokok falán és a www.aquaticum.hu honlapon a legjobb időeredményt elért csúcstartók eredményeit is figyelemmel lehet majd kísérni.
 
Bővebb információ és regisztráció: www.aquaticum.hu/csuszdabajnoksag

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend