2010.05.13.@ 15.05

Kiscsillag a Corvintetőn

A Kiscsillag, a komolyan vett hobbizenekar, a negyven körüliek garázsrockzenekara első alkalommal lép fel a Corvintetőn május 27-én!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy szép napon Lovasi András felfedezte magában a szunnyadó riffelős szólógitárost, vásárolt egy megfelelő hathúros hangszert, és szólt a Kispál és a Borz egykori dobosának, Brautigam Gábornak, az ős-Kispál basszusgitárosnak, Ózdi Rezsőnek, valamint a PUF-os Leskovics Gábornak, hogy ugorjanak már össze egy próbára. A próbák olyan jól sikerültek, hogy egyik követte a másikat, és hamarosan összeállt a Kiscsillag zenekar első koncertműsora.

A koncertműsort koncertek, sőt klub- és fesztiválkoncertek sorozata követte, majd újabb számok jöttek, közben elkészült egy demó, végül pedig a teljes lemezanyag. A Kiscsillag debütalbuma a kritikák szerint az elmúlt évek legjobb Lovasi albuma. A 13+1 számot tartalmazó, háromnegyed órás Greatest Hits vol. 1. 2006-ban jelent meg és a mai napig 6000 példány fogyott belőle. A zenekarból 2008-ban kivált Brautigam Gábor, helyette a Kispál és a Borzban is játszó Mihalik Ábel ült a dobok mögé. A zenekar ebben a felállásban készítette el második lemezét Örökre szívembe zártalak címmel, amely 2009 februárjában került a boltokba.

Koncert után dj Gomes játssza Lovasiék és a közönség legkedvesebb slágereit.

Időpont: 2010. május 27. csütörtök, 21.00

Helyszín: Corvintető Corvintető (VIII. Blaha Lujza tér 1-2., Corvin Áruház, bejárat a Somogyi Béla utcából)
Jegyár: 800 Ft, jegyelővétel a ruhatár mellett található Égbolt butikban.

Kiscsillag:

Lovasi András: ének, gitár
Leskovics Gábor: gitár, ének, billentyű
Ózdi Rezső: basszusgitár
Mihalik Ábel: dob

További információ: www.corvinteto.hu 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend