2010.05.18.@ 15.05

Május 28-án újra Stylewalker Night!

Az egyéves szülinapját ünneplő Stylewalker Night hű marad önmagához, az esti dizájn túrán most is részt vesz az V. kerület dizájner üzleteinek krémje.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az érdeklődők közel húsz helyszínen élvezhetik a kedvezményeket és a programokat; többek között kiállítások, nyereményjátékok, zenei programok várják a dizájn rajongókat. A Stylewalker Night különlegessége, hogy sok esetben maguk a tervezők fogadják a hozzájuk betérő vendégeket, sajátos programjaikkal pedig bepillantást nyújtanak zártnak tűnő világukba. A rendezvényt a nagy érdeklődés ellenére családias és laza hangulat jellemzi, talán ezért is kedvelik annyira. Természetesen nem maradhat el a Uniquebudapest két túrája sem, ahol idegenvezetővel járhatják be a túrázni vágyók a boltokat, miközben újabb és újabb anekdotákkal ismerkedhetnek meg a magyar divat és a Belváros történelméből.
 
A Stylewalker Nighton debütál a híres finn textilmárka a Marimekko. A Helsinki bázisú cég több, mint 50 éve létezik, de akkor került igazán a köztudatba, amikor a Szex és New York egyik epizódjában Carrie Bradshaw egyik jellegzetes mintájú bikinijükben tűnt fel. A szemfülesebbek egyébként rendszeresen elcsíphettek egy-egy Marimekko darabot Carrie lakásában. Annak örömére, hogy végre nálunk is kapható a finn márka, az Eventuell Galéria kollekciótörténeti előadást szervez az estére.
 
A Stylewalker Night állandó akciója a pecsétgyűjtés sem marad el; aki összegyűjt öt pecsétet, öt résztvevőtől, az egy hétig élhet még a 20% kedvezménnyel.
 
Időpont: 2010. május 28. péntek 19-24 h
Helyszín: V. kerületi dizájner üzletek – Catwalk, Eventuell, MonoFashion, Kamchatka, Forma, Retrock, RetrockDeluxe, Csendes, Rododendron, Buborék, Innoshop, Bomo Art, Látomás, Fregoli, Lollipop, Eclectick, Le Parfum, V50
 

További infó: www. stylewalker.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend