2010.05.27.@ 15.05

Part Fesztivál Agárdon!

2010-ben a hazai house / trance és hip hop / r’n’b közönség is megkapja a saját fesztiválját Agárdon!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Part Fesztivál újraeleveníti a klasszikus fesztiválélményt azzal, hogy mind megközelíthetőségében, mind áraiban a megengedhető kategóriát képviseli, mégis prémium programokkal, koncentráltan hozza a magas színvonalú és egyedülállóan intenzív zenei élményt. A különleges nappali, szabadidős tevékenységgel pedig egyedülálló strandolós, zenés nyaralást kap minden fiatal, városi arc. A Playmate középdöntősei is ott lesznek a Parton, hogy a végső megmérettetés előtt még egyszer nagyközönség előtt mutatkozzanak be, de Agárdra érkeznek a Megasztár című tehetségkutató műsor legnagyobb kedvencei, akik élő fellépésükkel emelik a rendezvény színvonalát. A fesztiválozók nagy örömére az Alpok-Adria szépségverseny „lányai” is felvonulnak.
 
A Parton mindenki magára talál, hiszen itt koncentrálódnak az élenjáró nemzetközi elektronikus zene és az élvonalbeli egyesült államokbeli urban, fekete műfajok képviselői és rajongói. A zenei felhozatal rendkívül izgalmas:
 
Az r’n’b fiatal sztárja Akon, a dancehall-sztár Sean Paul és a klasszikus reagge-pop előadó Shaggy, a hagyományos hip-hop műfaj kultikus képviselői a Def Squad: Erick Sermon, Redman és Keith Murray, illetve a Tha Alkaholiks trió is fellép a fesztiválon. Az elektronikus zenében jeleskedő John Dahlbäck, Mauro Picotto, Tocadisco, DJ Chucky és a Dirty South szintén a programot színesítik.
 
Ugyanakkor a hazai élvonalat is garantáljuk a két műfajban: a house képviselői a Disco’s Hit rádióműsor DJ-i Hamvai PG, Bárány Attila és DJ Junior, illetve a Debut partisorozat meghívott DJ-i. A hip-hop stílust pedig DJ Zefil és DJ Nadir tartja magas színvonalon.
 
A szárazföldi és vízi szabadidős programokat a legendás 4BRO társaság segítségével szervezzük a Partra, ők a legfrissebb, legcoolabb téli és nyári extrémsportok szakértői, nevükkel garantálják a professzionális sportélményt.
 
A Part nemcsak fesztivál, de közösségépítő esemény is. Lényege, hogy a látogatók ezt a pár napot esszenciális feltöltődéssel éljék meg, igazi közösségként. Az a célunk, hogy később is úgy gondoljanak a Partra, mint valami különleges, egyedülálló élményre, ahova jövőre is vissza szeretnének jönni. Fontos számunkra, hogy a fesztiválozókat programjainkkal összehozzuk, ne csak a szórakozás adjon élményt, hanem a társaság is: mert a Part a miénk.
 
Egyedülálló élménysorozat 800 méternyi strandon, a Velencei-tó partján: 200 fellépő 4 napon át, közel 100 000 négyzetméteren!
 
További infó, friss hírek: www.part1.hu
Címkék: agárdon! fesztivál part

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend