2010.06.15.@ 15.06

Múzeumok éjszakája a Magyar Nemzeti Galériában

A Nemzeti Galéria idén, június 19-én, 18-tól 2 óráig is gazdag és izgalmas programmal várja a Múzeumok Éjszakáján az érdeklődőket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az éjszaka kiemelt programja a PAINT UP! VISUALPOWER virtuális épületfestő verseny döntője. Az Akusztikus színpadon ott lesznek az utóbbi néhány év legsikeresebb magyar zenekarai: a Magashegyi Underground, a Bijou, valamint a Barabás Lőrinc Eklektric együttes.  A könnyűzenei koncertek mellett a komolyzenét kedvelőket a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóinak kamarakoncertjei várják a kiállítóterekben, a jazz-rajongókat pedig a Transform Quintet koncertje.
 
Lesznek még tárlatvezetések, filmvetítés, futurisztikus hajshow, az MNG Divatház új kollekciója, kerekasztal-beszélgetés a Világ-Kép Kulturális Egyesület szervezésében,valamint kreatív gyerekprogramok. A Galéria vendégei virtuális sétát tehetnek egy elmúlt kiállításban, a Kupola Panorámateraszáról pedig megcsodálhatják az éjszakai Budapestet. A Múzeumok Éjszakáján a Nemzeti Galériában mindenki talál magának programot!
 
További információ: www.mng.hu

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend