2010.06.16.@ 15.06

VIVA Comet díjátadó csütörtök este!

Ha érdekel, hogy ki lesz idén a legjobb férfi, női és új előadó, illetve ki nyeri el a legjobb együttesnek és videóklipnek járó Viva Comet díjat, akkor vegyél részt a rendezvényen, ahol kedvenc sztárjaink lesznek jelen és lépnek fel!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Végre lehullt a lepel a titokról, kiderült, kik lesznek a 10. VIVA Comet gála díjátadói: Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra, Tilla és Dobó Kata, Várkonyi Andrea és Kinter Oszkár, Kovács Áron és Deutsch Anita, Natalie Horler, a Cascada énekesnője és Harsányi Levente, Ungár Anikó és Baronits Gábor adják át a zöld-narancssárga gömböket az egyes kategóriák győzteseinek. A díjátadó este 8 órakor indul a vörös szőnyeges bevonulással, amelyek házigazdája Debreczeni Zita, a gála este 9 órakor kezdődik. Az eseményt a VIVA élőben közvetíti.

Mindenki izgatottan várja az év egyik legrangosabb zenei és társasági eseményét, ahol neves magyar sztárok és egy igazi világsztár adnak át díjakat.

A jubileumi VIVA Comet gálán a Magyar Könnyűzenéért járó Comet gömböt Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra adja át a Neoton Famíliának. Az Operettszínház sztárpárja nagyon örül a lehetőségnek, hiszen különös viszony fűzi őket a zenekarhoz:„Megtisztelő érzés, hogy pont mi adhatjuk át a VIVA Magyar Könnyűzenéért díját a Neoton Famíliának. Három évvel ezelőtt a Holnap hajnalig című dallal nyertünk meg egy televíziós fesztivált. Akkor Pásztor Lászlóék felhatalmaztak minket arra, hogy bárhol, bármikor előadhatjuk a dalt Dórával.” – árulta el Bereczki Zoltán, akit ráadásul felkértek az ének felvételek vezetőjének is a Neoton Família dalaiból készült musical lemezhez.

A Legjobb Férfi Előadó Várkonyi Andre és Kinter Oszkár adják át. A Legjobb Női Előadó Ungár Anikótól és a Jóban Rosszban sztárjától, Baronits Gábortól kapja meg a díjat. Kovács Árontól és Deutsch Anitától veheti át a Comet gömböt a Legjobb Új Előadó. A Legjobb Új Együttes tagjai a Cascada szexi énekesnőjétől, Natalie Horlertől és Harsányi Leventétől kapják meg a nekik járó Comet gömböket. Tilla és Dobó Kata pedig a Legjobb Videoklip kategória győztesének adja át a zöld-narancssárga gömböt.

A Comet díj várományosai:

A LEGJOBB FÉRFI ELŐADÓ

Ákos

Fekete Dávid

Király Viktor

LL Junior

SP

A LEGJOBB NŐI ELŐADÓ

Barbee.

Bartók Eszter

Nguyen Thanh Hien

Lola

Noémi Virág

A LEGJOBB ÚJ ELŐADÓ

ADRI

BNF

InterYou

Mon Cheri

Stereo 2.0

A LEGJOBB EGYÜTTES

Anti Fitness Club

BNF

IdiotSide

Josh és Jutta

Unique

A LEGJOBB VIDEOKLIP

HIEN – TÚL SZÉP
Rendező: Bajkov Valentin, Nánási Pál

NOÉMI VIRÁG – MELLETTED ÉBREDEK
Rendező: Dömök Gábor

SP – KÉP MARADSZ
Rendező: Éder Krisztián, Derzsy András

SYMBIEN feat. LOLA – CALLIN’
Rendező: Sztevanovity Krisztián

ZSÉDA – AJTÓK MÖGÖTT
Rendező: Tóth Gergely

További információ: www.vivacomet.hu

Címkék: comet csütörtök díjátadó este viva

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend