2010.06.17.@ 15.06

Éjszakai vámpírparti a Media Markt WestEndben

Június 18-án, pénteken jelenik meg az Újhold DVD-n és Blu-ray lemezen! A hatalmas érdeklődésre és várakozásra való tekintettel a kiadó vámpírpartira várja a rajongókat, ahol az elsők között juthatnak hozzá a filmhez.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mi sem mutatja jobban a sorozat népszerűségét, mint hogy június 6-án az Újhold megismételteaz Alkonyat lélegzetelállító sikerét, és az alkotók négy díjat is hazavihettek az MTV Movie Awards díjkiosztójáról (legjobb film, legjobb férfi főszereplő (Robert Pattinson), legjobb csók (Kristen Stewart és Robert Pattinson), legjobb női főszereplő (Kristen Stewart)), ráadásként pedig Robert Pattinson kapta a „legnagyobb sztár a földön” elismerést.

A kiadó és a Media Markt a Twilight Saga rajongóinak azzal szeretne kedveskedni, hogy június 17-én 22 órai kezdettel a WestEnd City Centerben vámpírpartit szervez. A DVD-hez és a Blu-ray lemezhez csak éjféltől lehet hozzájutni, de előtte rengeteg izgalmas program és számos nyeremény várja az érdeklődőket:
 
MODERN SMINKELÉS VÁMPÍR MÓDRA
 
Ellesheted az essence sminkesétől, hogy milyen a modern vámpírok sminkje, amit ha szeretnél, el is készítünk Neked! Így az essence Alkonyat – Napfogyatkozás sminkkollekció megjelenésekor, már tudni fogod, hogyan alkalmazd a termékeket, és mi áll jól Neked! Az essence Alkonyat – Napfogyatkozás sminkkollekciót 2010. július 1-jétől találhatod meg a drogériákban!
 
FÉNYKÉPEZKEDÉS EDWARDDAL, JAKE-KEL ÉS EDWARDDAL
 
Profi fotós gondoskodik róla, hogy közös képen pózolhassatok kedvenc filmszereplőitekkel a „green box” technikának köszönhetően.
 
SZINKRONIZÁLJ TE IS AZ ÚJHOLDBAN!
 
Meghívtuk a három főszereplő magyar hangját. És te is kipróbálhatod, hogy milyen a szinkronmunka. A végeredményt természetesen haza is viheted.
 
ÖLTÖZZ ÚGY, MINT EGY VÁMPÍR
 
Érdemes odafigyelni rá, hogy miben érkezel, mert a legötletesebb jelmezeket díjazzuk.
 
TWILIGHT KVÍZ
 
A vámpírpartin bebizonyíthatod, mennyire vagy jártas a sorozatban. Palace Westendmozijegyeket, eredeti filmes plakátokat és más Alkonyat-relikviákat nyerhetsz. A fődíj egy Robert Pattinson által dedikált DVD!
 
NAPFOGYATKOZÁS-MOZIJEGY ELŐVÁSÁRLÁS
 
Bebiztosíthatod a mozijegyed a harmadik részre. Az este folyamán a Palace Westend pénztárában megveheted a jegyed a Napfogyatkozásra, ahol aznap kezdődik a június 30-án bemutatásra kerülő filmre a jegyek értékesítése. 

Fotó: NorthFoto
Címkék: éjszakai markt média vámpírparti westendben

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend