2010.07.06.@ 14.07

Megjelent Christina Aguilera új albuma!

Pörgős, szexi slágerek és lenyűgöző balladák, ahogy senki más nem képes előadni! Christina Aguilera új albuma már a boltokban!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

30 millió eladott albummal a háta mögött, és az egyetlen 30 év alatti énekesként, aki bekerülhetett a Rolling Stone magazine “Minden idők 100 legjobb énekese” közé, az ötszörös Grammy-díj nyertes Christina Aguilera már eddig is példa nélkül álló sikereket ért el. Christina az elmúlt egy évét szorgos munkával töltötte a stúdióban, így megjelenhetett új, régóta várt negyedik stúdióalbuma, a “Bionic” június 7-én. Az első kislemezdal a “Bionic”-ról a viharos, lendületes himnusz, a “Not Myself Tonight”, melyet Polow Da Don producer segítségével készített.

A “Bionic” dalait Christina Aguilera mellett olyan neves producerek és közreműködők jegyzik többek között, mint Sia, Tricky Stewart, Polow Da Don, Le Tigre, Hill & Switch, a Ladytron. “Ennyi tehetséges és általam elismert művésszel és producerrel dolgozni ezen az albumon valóban fantasztikus élmény volt. A művészek, akiket a lemez elkészítéséhez választottam, rengeteg egyedi hangzást vittek a “Bionic”-ba. Az volt a szándékom, hogy belépjek az ő világukba, és ezáltal vegyítsük azt az én saját víziómmal és hangzásvilágommal. Az eredmény varázslatos lett.” – jegyezte meg Christina. Az albumon szintén megtalálható lesz egy ballada régi producertársa, Linda Perry tollából “Lift Me Up” címmel. A “Bionic” cím Aguilera azon képességét tükrözi, hogy képes zenei skáláját még tovább tágítani, és olyan módokon használni hangját, ahogyan azelőtt még nem hallhattuk.
 
Christina számos műfaj és zenei stílus egyedi keverékeként jellemzi az albumot: “Felfedeztem és megalkottam egy friss, szexi érzést mind elektronikus mind organikus elemeket felhasználva, játékos és önelemző témákat is érintve. Már izgatott vagyok, hogy a rajongóim is hallhassák az új anyagot. Ez egy olyan valami lesz, amire senki sem számít.” Azon felül, hogy befejezte az új albumot, melyet saját otthoni stúdiójában rögzített első fia születése után, Christina részt vett első filmjének, a “Burlesque” elkészítésében is. A film, melyben szerepel Cher, Stanley Tucci és Kristen Bell is, idén ősszel érkezik a mozikba. 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend