2010.07.08.@ 15.07

OutsideAir party július 23-án!

A !szkafander csapata szerint legalább olyan különleges az újonnan szerveződő heteró-barát melegbuli sorozatuk, mint egy űrséta.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A négy szervező – Aendroid, LeGars, Punpa és Űrfi – úgy gondolta, itt az ideje kimozdulni a pincékből, a zárt helyekről és új tereket meghódítani a csillagos ég alatt. Első célállomásuk a városligeti Pántlika Bisztró terasza. Azonban nem csak a helyszín különleges, hanem a zenei kínálat is: a megszokott house-hangzások helyett underground elektronikus dj-k kísérik az utat, többek között Jérôme Andrieux, Minek (La Cuisine crew), Naga (Hairy) biztosítja a Monóból már ismert talpalávalót, amit VJ 14,5% tesz még izgalmasabbá.
 
A legénység első alkalommal megrendezett nyári partija, az OutsideAir, új perspektívát nyit azoknak a melegeknek és barátaiknak, akik a jelenlegi pesti éjszakában nem találták meg a felszabadult bulizáshoz sem a helyüket, sem a közösségüket. A !szkafander csapata indította sorozat a résztvevők számára új kapcsolatoknak és élményeknek szeretne fórumot biztosítani, nemi irányultságtól függetlenül.
 
A vállalkozó kedvű négyfős csapat elindította saját blogját is, szkafander.blog.hu címen, ahol partijuk alakulásának egyes etapjain túl a zene, az éjszakai élet, a városi életmód és természetesen a meleg világ őket foglalkoztató kérdéseire keresik a válaszokat.
 
Holdtölte előtti estén OutsideAir parti a városligeti Pántlika Bisztróban a !szkafander szervezésében!
 
Időpont: 2010. július 23., péntek 22:00
Helyszín: Városliget – Pántlika Bisztró
Dj: Jérôme Andrieux, Minek (La Cuisine crew), Naga (Hairy)
Vj: 14,5% (La Cuisine crew).
Belépő: 500-1500 Ft (as you like it)

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend