2010.07.13.@ 15.07

Susan Boyle elindította nemzetközi tehetségkutatóját!

Susan Boyle elindította saját nemzetközi tehetségkutatóját, hogy felfedezzen egy új énekest.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az elmúlt egy év fenomenális sikerei után, mely alatt debütáló albuma számos rekordot megdöntve több mint 9 millió példányban kelt el, Susan úgy döntött, hogy szeretne felajánlani valakinek egy lehetőséget, hogy bemutatkozhasson a nemzetközi zeneiparban.
 
A győztes egy egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy elénekeljen egy duettet Susannal november 22-én megjelenő új, The Gift című második albumán.
 
A verseny Susan hivatalos weboldalán, a www.susanboylemusic.com oldalon, valamint hivatalos YouTube csatornáján fog zajlani. A verseny 2010. július 9-én pénteken indul, és 2010. július 23-án pénteken zárul. A nyertest várhatóan 2010. július 26-án, hétfőn jelentik be.
 
A versenyben résztvenni kívánó jelentkezők fel kell töltsék saját videójukat, amint a Silent Night című dalt éneklik bármiféle kíséret nélkül, és Susan Boyle személyesen fogja kiválasztani a győztest, miután végignézte az összes jelentkező videóját.
 
“Rengeteg ember van szerte a világon, akinek nem lenne elég önbizalma vagy talán módja sem arra, hogy részt vegyen egy olyan nagy versenyen, mint a Britain’s Got Talent. Így valószínűleg az sokkal kevésbé lehet ijesztő néhány embernek, ha felvehetik saját éneklésüket otthonunk magányában. Remélem, hogy azok az emberek, akik valaha is akartak énekelni, most meg fogják próbálni. Mindannyiótoknak sok szerencsét kívánok!” – mondta Susan.
 
A versenyen való részvétel részletes feltételei megtalálhatóak a www.susanboylemusic.com oldalon.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend