2010.07.14.@ 14.07

TOPLISTA Emberek, Arcok

Július 12-én új, izgalmas és egyedi témájú magazin jelenik meg a Figyelő és a United Publishers együttműködésében, TOPLISTA Emberek, Arcok címmel.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A kiadvány egy rendkívül magas minőségű egyedi magazin, a 2010. év elején megjelent TOPLISTA Gasztronómia folytatása. Az együttműködés során a két kiadó tudásának maximális kiaknázása volt a cél: így összehangoltuk a lapkészítés, az értékesítés, valamint a marketingtevékenységet, a tartalmi kérdések és a listák módszertanának kidolgozására pedig a szerkesztőbizottság tagja lett Simon Ernő, a Figyelő főszerkesztője is.
 
A TOPLISTA Emberek, Arcok egyfajta hiánypótló évkönyv a magazinpiacon: mintegy harminc listába szedve összeállítja a legizgalmasabb, legtöbbet véleményezett nevek tablóját. Könnyű, igényes, olvasmányos társadalomrajz, amely mindenki számára betekintést enged azok rangsorába, akik számítanak. A kiadvány nemcsak azt az alapvető emberi kíváncsiságot igyekszik kielégíteni, amivel az olvasók a toplisták felé fordulnak, hanem átfogó korrajzot is ad napjaink legmeghatározóbb embereiről, arcairól.
 
A TOPLISTA Emberek, Arcok izgalmas listái közül néhány: 
– A legnagyobb hatalmúak 
– A leggazdagabbak, feketén-fehéren 
– A hírhedt híresek 
– A legjobb színészeink 
– A legnagyobb bulvárkirályok 
– Az eltűnt sztárok 
– A legsikeresebb ötletgazdák 
– A legpengébb nagyöregek 
– A legnagyobb bukások 
– A véleményformálók 
– Az örök másodikok 
– Akik a legnagyobbat váltottak
 
A TOPLISTA Emberek, Arcok listái sokfélék, a komolyabbaktól (így a láthatatlanok, a legnagyobb csodák, a legnagyobb adománygyűjtők, a legmeghatározóbb képzőművészek, a legkomolyabb komolyzenészeink) egészen a könnyedebb tematikájú rangsorokig (a legbetyárabb bűnözők, a legnagyobb dumagépek). Ennek a sokféleségnek köszönhetően az olvasói kör elsősorban olyan 30-45 éves, AB státuszú férfi és nő, aki naprakész szeretne lenni a jelen meghatározó személyeiből, tehetségeiből, vezető figuráiból, akik a jövőnkre is hatással vannak. 2010 arcait a létező legtöbb oldalról vizsgálta a kiadvány szerkesztősége, így a lap terjedelme is a mondanivaló hitelességét, kompaktságát szeretné tükrözni, 144+4 oldalon.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend