2010.07.22.@ 14.07

Kedvenc nyári krimijeink

Két szuperizgalmas kötetet ajánlunk a figyelmedbe nyárra, ha szeretnél a vízparton is borzongani…

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

John Connolly: A fekete angyal (Ulpius-ház)

New Yorkban nyomtalanul eltűnt egy fiatal nő. Azt hitte, senkinek sem fog hiányozni, senki sem fogja keresni. Tévedett. Charlie Parker magánnyomozó már a nyomában van, ahogy egy elvetemült gyilkos is, aki érzi a vér szagát. Azt mondják, a történelem ismétli önmagát, vajon tényleg így van? Tényleg létezik a legendás fekete angyal, a gonosz által évszázadok óta áhított préda? Ami lélegzik. Álmodik. Él. És nem csak az ember szeretné megkaparintani magának…

John Connolly többszörösen díjazott sikerszerző, aki első regényével azonnal a sikerlisták élére került, a thrillerműfaj nagyágyúi közé. Könyvei sorra bestsellerrangra emelkednek, számos országban hódítva meg a felülmúlhatatlan izgalmakra éhes olvasókat.

 
Guillaume Musso: Visszajövök érted (Ulpius-ház)
 
Ethan, harmincas pszichiáter, gazdag, híres, jóképű. A siker azonban nem adta könnyen magát. Ethan Boston egyik szegénynegyedében nőtt fel, és napról napra elégedetlenebb volt az életével. Huszonharmadik születésnapján döntő lépésre szánta el magát; egy New York-i kiruccanáson kilépett addigi életéből, egy forgalmas utca sarkán örökre eltűnt legjobb barátja és menyasszonya szeme elől…

Tizenöt évvel később Ethan szédelegve ébred manhattani luxusjachtján. Egy ismeretlen, vörös hajú nő fekszik mellette. És ezzel kezdetét veszi egy rémálomszerű nap… amelyeknek a végén egy kórházi műtőasztalon találja magát, három pisztolygolyóval a testében. Vajon elkerülhető az elkerülhetetlen? Vagy minden ember életében van egy pont, ahonnan már nincs visszaút?

Guillaume Musso Franciaország egyik legsikeresebb kortárs írója. Fordulatos, finom humorú és az élet szépségébe vetett hittel teli regényeit huszonnégy nyelvre fordítják. A Visszajövök érted! egy páratlan utazás, amelyet végigjárva kicsit máshogy tekintünk saját életünkre is.

Ha szívesen elolvasnád, rendeld meg a könyveket a www.polc.hu weboldalon 20% kedvezménnyel!

Kapcsolódó cikkek:

Szexbolondok illemtana

Találd meg a lélektársad!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend