2010.07.28.@ 15.07

ReFrekvenciák kiállítás az Ötkertben

Ha egy igazán érdekes kiállításra vágysz, ahol a mozgás és a képzőművészet mosódik egybe, akkor ne hagyd ki Szunyoghy Viktória tárlatát, amit az Ötkertben nézhetsz meg!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szunyoghy Viktória kortárs magyar festőművész, tematikus koncepciók mentén dolgozik. Munkássága során mindig újabb témákat dolgoz fel. Eddigi munkáinak olyan kiállítási terek adtak otthont, mint a KOGART, a Szépművészeti Múzeum, a Millenáris vagy a londoni Royal College of Art. Fiatal kora ellenére képei a világ több országában jelen vannak.

Legutóbbi, Frekvenciák című sorozatát a zene, képzőművészet és a mozgás együttese inspirálta. A képek különböző méretű dobozokban emelkedtek ki a fal síkjából, így az equalizerhez hasonló módon frekvenciatartományokat jelenítettek meg térben. Az egyes képekhez tartozó hanganyag Szelei Béla (molyember) munkájának köszönhetően a szemlélő mozgására reagálva megszólalt 2010 februárjában a Millenárison.

E kiállítási anyag kiegészült változatának ad otthont az Ötkert 2010 augusztus 2-tól 20-ig. A hely sajátosságait figyelembe véve a kiállítás ezúttal nem lesz audiovizuális, de a művész egy installációval egészíti ki azt.

A ReFrekvenciák elnevezésű kiállítást aug. 2-án 19 órakor Dagadu Sena az Irie Maffia énekesnője nyitja meg.

Zenei performansz: molyember

Időpont: 2010. augusztus 2-20.

Helyszín: Ötkert (Budapest, Zrínyi u. 4.)

Bővebb infó: www.facebook.com/otkert, www.viktoriaszunyoghy.com
 

Címkék: kiállítás ötkertben refrekvenciák

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend