2010.08.03.@ 15.08

A Legfőbb Maja Magyarországon!

A maja “vének tanácsának” vezetője három napot tölt Budapesten, és előadásain a 2012–re jövendölt világvégéről mondja el az igazságot.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Wakatel Utiw, azaz Nomád Farkas a világ legjelentősebb maja vezetője. Jelenleg ő a maja őslakosok nagykövete és a "vének tanácsának" feje. Emellett a "dzsungel hangjának" is nevezett férfi a Maja naptár naptárnoka.

Nomád Farkast a kilencvenes évek elején választotta a tanács vezetővé, és mint üzenetvivő, a maja nagy öreg előadásokat is tart – legközelebb éppen Magyarországon!

A maja jövendölés szerint 2012. december 22-én vége egy csillagászati ciklusnak, ami sokak szerint a Földön katasztrófákhoz vezet.

A maja naptárak időszámítása számítások szerint 2012. december 21-én véget ér. Mások szerint azonban csak egy olyan ciklus végéről van szó, amely i. e. 3114. augusztus 13-án kezdődött el. Ezután újabb 5125 éves időszak veszi kezdetét, amely teljesen különbözik majd az előzőektől. Az átmenet feltehetően nem lesz zökkenőmentes.

A maja kalendáriumokból kiolvasták az elemzők, hogy a 16 milliárd évvel ezelőtt történt ősrobbanás óta milyen fejlődési szakaszokon ment át az emberiség. Az elképzelés követői úgy vélik, a maják valaha Atlantisz örökösei voltak, és rendelkeztek a jövőt illető információkkal is. Kultúrájuk Mexikó déli területeitől Honduras nyugati részéig virágzott, és tény, hogy egyik-másik találmányuk jóval megelőzte a korát. (Többek között írott nyelvvel, magas színvonalú építészettel, valamint fejlett csillagászati és matematikai rendszerrel büszkélkedhettek.) A maja próféciák szerint a mostanában érezhető átalakulási folyamat a 2012-es év karácsonya előtti napokban éri el tetőfokát. Az ókor legpontosabbnak számító naptára éppen ezért 2012. december 21-én véget is ér.

Mindennek tükrében a maja vezető hazánkba érkezése hasonló jelentőségű, mint a Dalai Láma látogatása. Míg a Dalai Lámát a keleti végek spirituális vezetőjének tartják, addig Nomád Farkas a nyugati végek hasonlókkal felruházott vezetője.

Magyarországi tartózkodása során Nomád farkas az ELTE Gólyavárban tart előadást (augusztus 13.), majd másnap Dobogókőn vezet egy tűz-ceremóniát, végül pedig az Ezo.tv jóvoltából egy világméretű internetes előadást tart augusztus 15-én este.

Jegyeket váltani www.maja.ezo.tv honlapján lehez, vagy készpénzzel is vásárolhatsz a 1126 Budapest, Böszörményi út 20-22. szám alatt, az Ezo.tv I. emeleti recepcióján minden nap 9.00-17.00 óráig.

További információ a +36 70 660-2982-as telefonszámon.

Címkék: legfőbb magyarországon maja

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend