2010.08.10.@ 16.08

Mini bistro – francia miliő Budapesten

Sanzonok, báj, kitüntetett figyelem, remek ételeket és un petit francia életérzés várja mindazokat, akik a Mini bistroba betérve néhány óra varázslatra vágynak. Mindezért nem kell messzire menni, csak a Krisztina térre Budapesten.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

 

Még be sem lépett az ember, máris az az érzése támad, hogy a Mini bistro egy fantasztikus hely, ahol egy remek vacsorát fog elkölteni. A Roham és Pauler utca sarkán, a Krisztina tér 3. szám alatt található bár és bisztró hívogató kanapékkal, hangulatos lámpákkal és árnyékot vető napernyőkkel csábít egy könnyű jegeskávéra, de akár itt kint is elfogyaszthatjuk az ételünket.
 
A bár belső elrendezése és dizájnja párizsi életérzést kölcsönöz: a kis asztalokhoz akár egy kényelmes fotelben is helyet foglalhatunk, de magasított bársony bárszékeken, vagy egy hangulatos kis sarki szeparéban ülve is felvehetjük a hely hívogatóan lassú ritmusát.
 
A szerény étlap ne tévesszen meg senkit! A nagyjából 20 fogást és a napi menüt tartalmazó kártya finomabbnál finomabb falatokat ígér olyan különlegességekkel, mint a lazac pávé, a francia tatár beefsteak vagy a borjú bécsi. A remek borok mellett szezonális italokat is kínálnak – a személyes kedvencem a görögdinnye shake volt, mennyei!
 
Igazi ízorgiát élhet át az ember egy-egy fogás kapcsán, amelyet csak fokoz az a kitüntetett figyelem, amellyel a pincérek ajándékozzák meg a vendéget – állandó, de közel sem tolakodó módon lesik kívánságainkat.
 
Az elsőosztályú kiszolgálás, a pazar ételek és a varázslatos környezet ellenére a Mini bistro egy családias kis hely. Egy olyan kuckó, ahová szívesen betér az ember újra és újra! Így nem véletlen, hogy a visszatérő vendégkör is egyre gyarapszik. Ebédmenüvel is készülnek, de akár egy éjféli falatozásra is bármikor betérhetünk.
 
Nem is kell több egy tökéletes gasztronómiai élményhez, mint egy romantikus francia hangulatot árasztó apró falatozó!
 
Budapest, Krisztina tér 3.,
tel.: +36-1-225-3794

 

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend