2010.08.18.@ 15.08

Charlie St. Cloud halála és élete

A magyarul is nagy sikert aratott regény alapján készült a Charlie St. Cloud halála és élete című romantikus dráma, melynek címszerepében Zac Efron kisvárosi fiatalembert alakít, aki egy súlyos baleset után más szemmel látja a világot.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Charlie St. Cloud rutinos vitorlázó, anyja, Claire és öccse, Sam istenítik őt, ráadásul ösztöndíjat nyert, amelynek révén kitörhet álmos szülővárosából. Ám a fényes jövő egy csapásra szertefoszlik, amikor egy tragédiával elszállnak a fiú álmai.
 
Miután gimnáziumi osztálytársa, Tess váratlanul hazatér, Charlie kemény döntésre kényszerül: tartja-e négy évvel korábban tett ígéretét, vagy pedig tovább lép az új szerelem felé. Miközben megleli magában a bátorságot, hogy örökre szakítson múltjával, rájön, hogy amit leginkább meg kell mentenie, az a saját lelke.
 
A nagysikerű regény alapján készült romantikus dráma főszereplője Zac Efron, azaz Charlie St. Cloud, aki túlél egy balesetet, és ennek nyomán másképp kezdi látni a világot. A felkavaró történetben Charlie olyan romantikus utazásra indul, amelynek végére érve el tudja fogadni a múltat, rájön, mi életének célja, és felismeri, hogy a szerelem mindent képes megváltoztatni.
 
Bemutató: 2010. szeptember 2.
 
Fotó: Facebook

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend