2010.08.23.@ 15.08

Angelina Jolie újra akcióban!

Ha szereted a kemény Angie filmjeit, akkor irány egy mozi, és nézd meg, hogyan játssza Brad Pitt felesége Salt ügynököt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Evelyn A. Salt (Angelina Jolie) a CIA alkalmazottja, de egy szovjet disszidens felismeri benne az oroszok kémjét: azt állítja, hogy Salt alvó ügynök, aki évek óta arra vár, hogy feladatot kapjon igazi munkaadóitól, és most el is jött az ideje. Hamarosan az USA-ba látogat az orosz elnök, őt kell majd megölnie. Salt főnökei nem bíznak semmit a véletlenre: azonnal lecsapnának addigi emberükre, ám van egy baj vele: túl jól képezték ki. Az ügynök kicsúszik a gyűrűből, és elmenekül. Az egész CIA a nyomába veti magát, ő pedig a saját és a férje életét is kockáztatja, hogy bebizonyítsa: valaki más az áruló.

Philip Noyce rendező az egyik legnagyobb név a kém- és akciófilmek készítői között: a Halálos nyugalom, a Férfias játékok, a Végveszélyben, A csontember és A csendes amerikai után most Angelina Jolie-val együtt készített egy kirobbanó tempójú, vad, látványos, hiteles akciófilmet.

Fotó: NorthFoto

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több weekend